Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az szerintetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az szerintetek, hogy egy 35 éves pasi még fiatal embernek számit aki előtt ott az egéstz élet, egy ugyanennyi idős nőt meg már leöregasszonyoznak?

Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 17:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel most vitáznék 42 vagyok 30 tol felfelé sokkal jobb nőim voltak mint előtte mondjuk igaz atléta voltam és most is csak száraz izom van rajtam 186/75 de az elmélet akkor is igaz.
2017. jún. 4. 19:15
 32/37 anonim ***** válasza:
81%

Exférjem is így gondolta, hogy 35 éves, előtte az élet, én meg 33 évesen kiöregedtem. Elváltunk.

A szeretőjérül kiderült, hogy a pénz érdekli, nem fog összeköltözni olyannal, akinek a fél fizetése gyerektartásra megy. Évekig egyedül volt, nem rég talált egy 40 körüli barátnőt.

Eközben én az első évben hetente mással dugtam, végül férjhez mentem egy 5 évvel fiatalabb pasihoz. ;)

Nem érzem úgy, hogy 30 fölött nem kellettem a kutyának se. XD

2017. jún. 4. 19:23
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálok jo nagy r ibanc lehetsz.
2017. jún. 4. 19:27
 34/37 anonim ***** válasza:
A kiért kérdés mindkét része túloz, főleg a 2. fele:)
2017. jún. 4. 19:41
 35/37 anonim ***** válasza:
Nem biztos..Nézd meg a válaszokat :(
2017. jún. 4. 19:43
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg nem fogom fel egyesek szerint miért bűn az,ha az ember korban hozzá illő(!) társat szeretne 30 feletti nőként is.Hozzáteszem,nekem huszonévesen is huszonéves barátaim voltak,nem a 30-40-es BMW-s pasikra lógattam a nyálam.(Aki azt sajnálja,hogy az ilyen lányoknak akkor nem kellett,hát az no commet,ha ő a pénzéhes ribikre bukik...)Viszont most se szeretnék "apukámkorabeli" férfit,és szerintem ez normális (kéne,hogy legyen).
2017. jún. 4. 19:54
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Nos 31 vagyok max 33 ig keresek lányokat.Most beléptem az egyik társkereső oldalra, vannak vip tagok akiket reklámoz az oldal, 40+ os hölgyek adatlapjain el voltam csodálkozva szépek nőiesek kinagyítás nélkül azt mondom nem is néznek ki annyinak mint amennyi évesek, kinagyítva is elég jók...nem írok rájuk de a kérdés nekem ott megcáfolódott...
2017. jún. 4. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!