Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk, szűz férfiak, ha hirtelen ott teremne előttetek egy káprázatosan gyönyörű nő, és azt mondaná - "Kívánlak! ", hogy reagálnátok?
Elkezdene titeket simogatni, csókolgatni, legombolni rólatok az inget, és "mocskos" dolgokat suttogna a fületekbe("Akarlak, itt és most!", stb.), mit tennétek?
Elhinnétek a dolgot vagy egyből keresni kezdenétek a kandi kamerát? :DDD
Röhögnék és olyasmit mondanék hogy: az igen, vagy húhaaaa, vagy ajjajj.
De ha elkezdene simogatni és csókolni, nem menekülnék. Természetesen beindulnék :)
Nem vagyok már szűz, de azért válaszolok.
Arra gondolnék, hogy csapda, és kidobnám a francba, visszaülnék Tyrianozni.
Félénk vagyok, bár már nem szűz, és ezt tenném:
Csókolnám, és símogatnám, segíteni kezdenék neki vetkőzni, és megtenném amit kell, örömmel, nem nagyon érdekelne semmi, ha lekameráznak hát legyen, még talán büszke is lennék rá, hogy én egy ilyen nővel :)
nekem van tartasom, szoval leszarnam...nem erdekelne az se, ha nedves, majd megszarad neki
igyenebed nincs sehol, jegyezzetek meg! ha lenne ilyen lany, az 100% hogy atvagas lenne
hat ,velem nem lenne szerencseje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!