Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félénk, szűz férfiak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk, szűz férfiak, ha hirtelen ott teremne előttetek egy káprázatosan gyönyörű nő, és azt mondaná - "Kívánlak! ", hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Elkezdene titeket simogatni, csókolgatni, legombolni rólatok az inget, és "mocskos" dolgokat suttogna a fületekbe("Akarlak, itt és most!", stb.), mit tennétek?

Elhinnétek a dolgot vagy egyből keresni kezdenétek a kandi kamerát? :DDD

2017. jún. 4. 10:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Röhögnék és olyasmit mondanék hogy: az igen, vagy húhaaaa, vagy ajjajj.

De ha elkezdene simogatni és csókolni, nem menekülnék. Természetesen beindulnék :)

2017. jún. 4. 22:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok már szűz, de azért válaszolok.

Arra gondolnék, hogy csapda, és kidobnám a francba, visszaülnék Tyrianozni.

2017. jún. 11. 04:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Azonnal üzembe lennék állítva, az biztos. :)
2017. júl. 9. 22:54
 14/17 anonim ***** válasza:
71%

Félénk vagyok, bár már nem szűz, és ezt tenném:

Csókolnám, és símogatnám, segíteni kezdenék neki vetkőzni, és megtenném amit kell, örömmel, nem nagyon érdekelne semmi, ha lekameráznak hát legyen, még talán büszke is lennék rá, hogy én egy ilyen nővel :)

2017. júl. 9. 23:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
felébrednék álló cerkával
2018. ápr. 11. 01:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám hogy ő is át akar vágni mint a többiek és kiraknám a francba a szűrét
2018. szept. 2. 02:52
 17/17 anonim ***** válasza:

nekem van tartasom, szoval leszarnam...nem erdekelne az se, ha nedves, majd megszarad neki

igyenebed nincs sehol, jegyezzetek meg! ha lenne ilyen lany, az 100% hogy atvagas lenne

hat ,velem nem lenne szerencseje

2021. jan. 27. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!