Ha egy lány 20-22 évesen is szűz, de gyönyörű, és nem vallásos, akkor biztos, hogy valamilyen szinten zakkant, csak ránézésre nem látszik rajta?
Igen. Vagy betegesen zárkózott és soha nem volt még barátja, vagy sokáig megszállott őrült módon szerelmes volt valakibe, vagy már volt barátja, csak éveket váratna tök fölöslegesen a dugással, vagy aszexuális, későn érő, stb.
A szűzlány fétises előző hozzászóló pasik hiába pedig próbálnak nyalni, hogy azt írják, hogy nem.
Senki nem lesz k.va, ha pár hónap után lefekszik valakivel. A szüzesség nem érték, csak egy állapot, senki nem lesz kevesebb az által, hogy lefekszik valakivel.
Számomra mindenképpen valami szocializációs problémát és/vagy frusztrációt sejtet az ilyesmi, tehát én férfiként távol tartom magam az ilyentől :-P
(Bár alapvetően nem kellene szűz nő, semmilyen korú :-P )
2 valaszolo koszonom
En is olyan vagyok
Lehet nem gyonyoru de szep igen
Pussz
Nem tartom magam gyönyörűnek, de átlagon alulinak sem. Én is ebbe a korosztályba tartozom és még én is szűz vagyok.
Nos, azt mindenki döntse el maga, hogy kinek mi számít zakkantnak...
Szerintem mindenkinek vannak furcsa, érdekes dolgai. A témától függetlenül is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!