Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek kiábrándító, ha egy nő káromkodik?
Figyelt kérdés
Csorbul egy hölgy nőiessége ezáltal? Mondatvégi b+elés, "qrva életbe", "a 3,14csába", stb...
Sokszor azt érzem, mintha utánozni, mímelni akarnák a pasikat, azért csinálják. De amíg bizonyos nők szemében egy káromkodó pasi lehet vagány és tökös, addig a nőknek ez nagyon nem áll jól.
Egy nő nem süllyedhet sosem odáig, hogy káromkodjon, szitkozódjon? Az az igazi nő, aki ezt sosem teszi, sőt, felszisszen akkor is, ha a társaságában bárki káromkodna?
Mit gondoltok erről? Belefér vagy kiábrándító és csalódást keltő?
#illem #beszéd #probléma #csalódás #kiábrándulás #káromkodás #etikett #nőiesség #illetlenség #szitkozódás
2017. jún. 3. 18:15
11/12 anonim válasza:
Mondok egy példát. Az egyik ismerősöm 3 méterről üres kapura mellélőtt. És kis hatás szünet után hangosan kiáltott. Ó, elbaltáztam. Annyira kínos volt. Azt kívántam inkább káromkodott volna egy nagyot, mert ez természetellenes érzést váltott ki mindnekiben. :D
12/12 anonim válasza:
Nem szeretem a karmokodo embereket se nőbe se ferfibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!