Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos férfiként csak átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiként csak átlagos nőket kaphatok meg?

Figyelt kérdés
az a baj, hogy én egyáltalán nem tudok izgulni olyan nőkre akik 10 pontból mondjuk 6-7-esek
2017. jún. 1. 21:50
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
86%
Te még atlagosat sem fogsz kapni így.
2017. jún. 1. 22:32
 22/48 anonim ***** válasza:
88%
Baratkozz a jobb kezeddel, mert az lesz a párod.
2017. jún. 1. 22:33
 23/48 anonim ***** válasza:
3%

Egyetértek az előzőekkel,nincs valami elvetemült ízlésed,szóval ezeket a nőket még meg is kaphatnád akár.

Szerintem ne a külsőre gyúrj hanem a belsőre.A humor,intelligencia megfoghat akármilyen jó nőt.

Az én párom is átlagos,sőt a haverjai és ő maga is rondának is tartja magát,nem értették mért vagyok vele,mikor engem szépnek titulálnak.

Nekem sem jött be elsőre,de a személyisége megfogott,és aztán őt is sokkal szebbnek láttam,így ma már ő a legszebb a szememben.

2017. jún. 1. 22:35
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

A kis, huncut kacsaszájú neked átlagos? Hümm... Érdekes mércéd van...

No, mindegy.

Az a meglátásom, hogy neked kicseszettül el van szállva az igényed, ami a külsőségeket illeti. Ugyan ezzel együtt sem lehetetlen megfelelő párt találnod... csak épp majdnem lehetetlen. Kábé a véletlen az egyetlen, ami segíthet rajtad.

Kivéve persze, ha le tudsz tenni valami olyasmit az asztalra, ami kiegyenlíti ezt az óriási különbséget (Például te vagy Andy Vajna. Vagy ilyesmi).

Tudsz ilyen ászpókert?

2017. jún. 1. 22:35
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
De most, ha te egy szimpla átlagos pasi vagy, akkor mire fel ilyen nagy az arcod? :'D
2017. jún. 1. 22:39
 26/48 A kérdező kommentje:
az a baj az átlagos lányokkal, hogy nem élnek azzal a joggal amit megilleti őket hogy minél jobb nők legyenek.. látom az iskolában a lányokat, unalmas haj, unalmas sportos ruhák tök gáz... egy férfi nem tudja magát annyira felturbózni mint egy nő tudná, nekünk marad a gyúrás meg hogy egzisztenciálisan a toppon legyünk (remélem ott leszek, még fiatal vagyok), ha átlagos az arcunk.. .de a nőknek annyi lehetőségük van.. ha én nő lennék top csajt faragnék magamból, póthaj, jó smink, dögös ruhák, plasztika.. MINDENRE LEHETŐSÉGÜK VAN.. csak nem élnek vele! sokan...
2017. jún. 1. 22:42
 27/48 anonim ***** válasza:
76%
Az összes linkelt nő bőven átlag feletti. Az ilyeneknek elég kilépni az utcára vagy lemenni egy szórakozóhelyre és válogathatnak.
2017. jún. 1. 22:43
 28/48 anonim ***** válasza:
Fú, bár nő vagyok, de a vörös lány nagyon tetszik. Bárcsak ilyen arcom lenne. És ilyen mosolyom. Ő amúgy híres, vagy csak stock photo?
2017. jún. 1. 22:45
 29/48 anonim ***** válasza:
92%
Az általad linkelt átlagos csajok jobbak szerintem, de ízlések és pofonok.
2017. jún. 1. 22:46
 30/48 anonim ***** válasza:
96%

És miért kéne nekünk minden áldott nap szexi baronesszként megjelenni? Mert az ilyen taplok mint, csak arra izgulnak? Lexarom.

A linkelt átlagos csajok sem átlagosak. Ha ez neked átlagos, és erre neked nem állna fel, akkor impotens vagy és agyilag sem 100-as.

Csak erősen átlag alatti fog neked jutni a te mércéddel.

2017. jún. 1. 22:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!