Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfiként csak átlagos nőket kaphatok meg?
Egyetértek az előzőekkel,nincs valami elvetemült ízlésed,szóval ezeket a nőket még meg is kaphatnád akár.
Szerintem ne a külsőre gyúrj hanem a belsőre.A humor,intelligencia megfoghat akármilyen jó nőt.
Az én párom is átlagos,sőt a haverjai és ő maga is rondának is tartja magát,nem értették mért vagyok vele,mikor engem szépnek titulálnak.
Nekem sem jött be elsőre,de a személyisége megfogott,és aztán őt is sokkal szebbnek láttam,így ma már ő a legszebb a szememben.
A kis, huncut kacsaszájú neked átlagos? Hümm... Érdekes mércéd van...
No, mindegy.
Az a meglátásom, hogy neked kicseszettül el van szállva az igényed, ami a külsőségeket illeti. Ugyan ezzel együtt sem lehetetlen megfelelő párt találnod... csak épp majdnem lehetetlen. Kábé a véletlen az egyetlen, ami segíthet rajtad.
Kivéve persze, ha le tudsz tenni valami olyasmit az asztalra, ami kiegyenlíti ezt az óriási különbséget (Például te vagy Andy Vajna. Vagy ilyesmi).
Tudsz ilyen ászpókert?
És miért kéne nekünk minden áldott nap szexi baronesszként megjelenni? Mert az ilyen taplok mint, csak arra izgulnak? Lexarom.
A linkelt átlagos csajok sem átlagosak. Ha ez neked átlagos, és erre neked nem állna fel, akkor impotens vagy és agyilag sem 100-as.
Csak erősen átlag alatti fog neked jutni a te mércéddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!