Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nagyon vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nagyon vékony akkor nem várhat el olyat amit nyújtani tud?

Figyelt kérdés

Nagyon vékony izomtalan pasi vagyok (58 kg).

Nem várok el többet mint ami nyújtani tudok, egy hasonlóan vékony nő megfelel, de izmos is lehet tőlem, viszont a duci nőket nem szeretem....

2017. jún. 1. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
A szívnek nem lehet parancsolni. Meg az öcskösnek sem ;)
2017. jún. 1. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Az se baj, ha ugyanolyan szőrös, mint te?
2017. jún. 1. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Most miért ne lehetne vékony barátnőd? Sztem ducinak még kevésbé tetszenél, összetörne téged szex közben:DD A lényeg hogy nem ezen fog múlni hogy lesz barinőd vagy sem meg hogy milyen. Eddig milyenek voltak? Semmilyen? Mert akkor biztos nem a vékonyság a gond. Am edzhetnél. Nekem van egy barátom, alacsony, vékony alapból nagyon de pár éve edz és szép szálkásan izmos teste lett, oda vannak érte a lányok (a vékonyak is).
2017. jún. 1. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lenne tudni, hogy mit is akarsz kérdezni? De amúgy végülis talán effektíve nem teljesen biztos....
2017. jún. 1. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ha 5 kilóval több lennél, akkor mit tudnál nyújtani újat? Mármint te csak a testsúlyodat tudod nyújtani egy lánynak? Semmi törődés, szerelem, humor vagy ilyesmi?
2017. jún. 1. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
de, elvárhat egy előnytelen külsejűt nőt
2017. jún. 1. 19:28
 7/8 anonim ***** válasza:
És miért is nem edzel?
2017. jún. 1. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy nagyon vékony férfi nem egyelő a nagyon vékony nővel.

nőben a nagyon vékony lányok szépnek, vonzónak számítanak, ugyanúgy, ahogy férfiben a sportos alkat.

innentől pedig ha azt nézzük, akkor te egy nem túl vonzó férfiként keresel egy vonzó nőt, nem pedig vékony keres vékonyat a felállás.

egy szó mint száz, erősen csúsztatsz, és csalsz, mivel a két nemnél ugyanaz a tulajdonság eltérő értékkel bír.

2017. jún. 1. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!