Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogy kezelitek hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy kezelitek hogy soha egy nö se nézett még rátok? Van rajtam kívül még ilyen?

Figyelt kérdés
Még az utcán se fél szemmel nem néztek még soha rám. Már kihoztam a maxot magamból de így se. Eléggé irigylem a haverjaimat, náluk sokszor látom hogy akár ismeretlen csajok is megnézik öket, szemeznek velük. Jó lenne legalább egyszer átélni ilyet az életben, biztos jó érzés lehet. Sajnos én még negatív visszajelzést se kapok senkitöl, leginkább levegönek néznek még az ismerösök, munkatársak is. Még az is jobb lenne ha a szemembe mondanák hogy undorító vagyok. Sokan panaszkodnak itt hogy leszólják öket de ez a levegönek nézés sokkal rosszabb. 27 évesen elég kétségbeejtö.
2017. máj. 31. 19:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, ha valaki sikeres valamiben akkor mindenben az lesz... Munkaügyben sikeres vagyok másban meg egy csődtömeg...
2017. jún. 1. 16:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Èn a valamit sikeresre nem a munkára gondoltam egy szakmára amit mindenki meg tud tanulni egy sportra vagy valamire amire kevesen képesek.
2017. jún. 1. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!