Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyat, aki max nettó 300-at keres, legfeljebb 180 magas és ilyen kaliberű barátnője van?
Jobb oldali csaj: [link]
vagy pl. ő:
Ha igen, akkor írjátok le, hogy az illetőt honnan ismeritek, mi a végzettsége és milyen munkahelyen dolgozik illetve természetesen azt is, hogy milyen magas (az alkatára is kíváncsi vagyok).
Annyira gáz vagy. ÉS még a nők mennek a külsőségekre... :D
Amúgy, ezek miért számítanak extra jó csajoknak?
Komolyan ezen az oldalon egyre inkább megjön az önbizalmam. :)
Ezek átlagos csajok ( mellesleg én is hostesskedtem anno), és az én párom nem keresi meg a fentit, de nem is érdekel más keresete.
Sőt, kapaszkodj meg, az én párom mackósabb is, és meg szoktak lepődni, hogy én vagyok a párja, még a haverjai is ejtették már el.
A felszínes embereket viszont nem szeretem, kereshet akár fél millát is havonta.
26N
Jeee ez olyan mint az exnejem kicsit rondabb kiadásban :)) de 70 százalékban stimmel.
A férfi akivel el (nincs degradacio a nőt én küldtem el mert kell a fenenek egy ilyen)
Nincs lakása, nincs jó fizetése, egy kocsmában kidobo ember, ahol néha megver legálisan embereket és a nojet is püföli. 176 a nő, 180 centi max a kanja.
#25: És szerinted ezen a képen is csúnyácska?
Én annyira nem lennék magabiztos kijelenteni, hogy ilyen csajt bárhol lehet látni. És akkor még finoman fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!