Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyat, aki max nettó 300-at keres, legfeljebb 180 magas és ilyen kaliberű barátnője van?
Jobb oldali csaj: [link]
vagy pl. ő:
Ha igen, akkor írjátok le, hogy az illetőt honnan ismeritek, mi a végzettsége és milyen munkahelyen dolgozik illetve természetesen azt is, hogy milyen magas (az alkatára is kíváncsi vagyok).
Nem a magyar átlaghoz kell hasonlítanod a jövedelmed, amikor Nyugat-Európai árak vannak.
Magyar fizetésekből mikor lesz saját lakásod Budapesten? Rá kell jönnöd, hogy soha, de soha.
Tehát ez a legnagyobb tévhit ebben az országban és a fiatalok között, hogy aki a magyar átlagfizetésnél valamivel többet keres, az már jól van. Nem nincs jól, mindaddig aki pár évet ledolgozik külföldön és megkeres annyit mint itt egész élete alatt egy átlagfizus, addig nem ez a mérce. És nem is ehhez lesznek szabva az árak.
Jelen!
172cm vagyok, 250 nettót keresek és csak hogy kerek legyen a sztori, a barátnöm hostess, föleg autószalonokon, bemutatókon. Hasonló kategória mint akiket linkeltél, mondjuk szerintem náluk szebb is. Ja és nálam magasabb a barátnöm, de ez sem gond.
Nem nézi a pénzem, együtt mindent meg tudunk venni magunknak. Így gondolkodik, nem úgy hogy én tartsam el, fizessek. Családcentrikus!
Neked is lehet ilyen csajod ha észhez térsz és leveszed ezt a gondolkodási módot. Simán oda lehet menni egy ilyen csajhoz ha kedvesnek látszik. Ha flegma aranyásó elsö ránézésre is, akkor kár is erröl beszélni!
Ha ilyen befásult mindenkit szidó alak vagy ne is erölködj nem csak ilyen de még a rondább csajoknál se
Persze. Egyetemistát, akinek max. ingyenes gyakornoki munkája van vagy vmi mozi / étterem stb.-ben dolgozik vagy nagyon max. irodai munka nettó 100-ért egy csomót.
Nálunk az irodában is dolgoznak ilyen emberek. Pl. akit tudok, az ügyfélszolgálatos, keres nettó 200-at, kb. 175-7 centi magas lehet, és a barátnője sztem csodaszép. Vékony testalkat. Arcra sztem helyes, de nem az az überférfias macsós.
"Nem a magyar átlaghoz kell hasonlítanod a jövedelmed, amikor Nyugat-Európai árak vannak."
komám ha így lenne, akkor a szutykos kommented sem tudnád ide beböfögni, mivel még netre sem lenne pénzed.
munkámból adódóan fél nyugat EU-t végigjártam már, szóval tisztában vagyok a mindennapi élet költségeivel.
ha a magyar "átlag fizetéssel" élnél te nyugati árakon, akkor még 10 deka parizert meg vizes zsömlét sem tudnál venni magadnak.
te az a fajta tipikus elégedetlen ostoba ember típus vagy, akikkel a kocsmákban találkozni.
tudod akik két nagyfröccs mellett megbeszélik a semmit, fikázzák az éppen aktuális rendszert, mindig elégedetlenek, és majmolják a nyugatot óriási nagy egyetértésben :)
Ja azt elfelejtettem a kérdésedre válaszolva, hogy 10 éve kondizok, lehet csúnyán fogalmazva kigyúrtnak mondani. De te is bármikor eljárhatsz edzeni.
Pénzügyes diplomám van, két idegen nyelvet beszélek és nem akarok külföldre menni. A munkámban benne van hogyha hajtok akkor többször ennyit is kereshetek. Ezt szereti bennem a barátnöm, hogy okos vagyok, van bennem jövökép. Nem a gyári melós fizu mellett szidok másokat hanem most is továbbképzem magam.
Nem is egyet. :) Feleség is számít?
Pl. a szomszéd fiatalabb fia. Gimi óta együtt van a feleségével. 16 évesen egy átlagos szürke kisegér volt, de nagyon jót tett neki a szerelem. :) Most igazi 20 éves bombázó. A srác meg valami gyárban karbantartó.
Sorolhatnám reggelig. Rengeteg ilyen van.
Amiben mind egyeznek: belsőre összeillő párok. Okosak, aranyosak, családcentrikus és hűséges párok, fél szavakból értik egymást. Nem a külső miatt jöttek össze. ;)
Már bocs, de ezek egyáltalán nem olyan fullos nők, nem egy haveromnak volt/van ilyen barátnője.
Annyi, hogy nem ilyen magasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!