Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molnár Krisztiánnak ha jó lenne a jelleme és humoros lenne, akkor találna akár csinos lányt is, kevés jövedelemmel?
Figyelt kérdés
Mindig sír, hogy nincs barátnője, mondjuk nem is csodálom, mert baromi buta, primitív pasi, de ha jelleme jó lenne még kevés pénzzel is tudna társat találni.
2017. máj. 31. 10:56
1/14 anonim válasza:
Ha jabba megoldotta, neki is menni fog.
2/14 anonim válasza:
Nem semmi ezt a külsőt "a kisebb probléma" - vá tenni, de neki sikerült.
3/14 anonim válasza:
Kétlem de ha a méretével nő lenne akkor sem. Azon túl hogy attól hányingert kaptam hogy eszembe jutott ő nem kövér hanem az a fajta akin megdöbbensz hogy még járó képes. Nem tudom hány kiló szerencsére csak egy videójába volt szerencsém belefutni de nagyon kórosan elhízott.
4/14 anonim válasza:
Ennek a pasinak aztán kijutott minden a szarból :D Buta, csóró, ronda és kövér, a személyisége is egy kalap kaki...
5/14 anonim válasza:
Nekem is Jabba ugrott be. XD
Ne áltasd magad, nincs az a jellem, ami ezt a fejet és testet ellensúlyozza. Te se a kasszás Erzsire vered, ugye? Pedig annak még átlagos arca van.
6/14 anonim válasza:
Nem, nem lehetne soha barátnője ennek a borzalomnak.
7/14 anonim válasza:
Nem, hogy csinosat!!! Semmilyen sem!
8/14 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=c8VpYLfN6iQ
Szerintem vicces a srác, nem értem mi bajotok vele. Jó arc.
9/14 anonim válasza:
Én borzalmasan sajnálom őt amúgy. :(
Nagyon rossz lehet, amikor minden sz*rból kijut neked.
21/L
10/14 anonim válasza:
Egyébként Youtubeozásból mennyit szed össze szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!