Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem értem a férfi társaimat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a férfi társaimat, én lennék ennyire furcsa?

Figyelt kérdés

Sok olyan nőt ismerek aki nagyon undok, buta is és rádásul még bunkó is. Igaz hogy jó az alakja de csak ennyi....

Csomó férfi ismerősöm oda van érte és folyamatosan próbálkozik nála, miért?

Engem nagyon irritálnak az ilyen nők, egyszerűen a jelleme miatt abszolút nem érzek szexuális vágyat ilyen nők iránt

2017. máj. 31. 07:53
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Mert azt gondolják, könnyen meg lehet dugni. (És néha igazuk is van.)

Amúgy engem is irritálnak, meg szexhez nekem azért kell egy kis szellemi izgatottság is, szóval engem se érdekel ez a fajta nő. Viszont van, aki beéri egy jó testtel, nekik tökéletesen megfelel.

2017. máj. 31. 08:03
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
A férfi ismerőseid nagy eséllyel hasonló szellemi szinten vannak. Ezért elég nekik egy buta, bunkó nő. Ennyi:)
2017. máj. 31. 09:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Értelek, én is látok ilyet...egyszer egy alkoholista ismerősöm kérdezte, hogy miért nem talál magának normális rendes nőt. Mondtam neki, hogy szerinted egy normális nő ilyen züllött, anyagi csődhalmazt akar magának?
2017. máj. 31. 09:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Folyt...nyilván nem. Egy ilyen pasas csak a kocsmában találhat magának nőt, olyat, mint ő maga...na a hivatkozott csajokra is igaz ez, normális férfi csak röhög rajtuk...ahogy mondani szoktam: otthonra nem kéne!
2017. máj. 31. 09:23
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

A buta az nem probléma, nem lehet mindenki géniusz, de a negatív jellemekkel bíró nők elég fura kategória nálam.

Aztán lehet, van, akiknek ez kihívás, és érdekes.

Illetve sokszor hallottam már olyat is, hogy valakit pl az irritál, ha valaki kedves, figyelmes, normális.

Nem vagyunk egyformák, kiből mit vált ki a nevelés, meg a genetika.

2017. máj. 31. 09:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsó..huh...nekem is van ilyen haverom, aki nem érti miért nem talál csajt, közben ő semmit nem hajlandó fejlődni..

kérdező: nem tudom, nőként engem is néha megbotránkoztat egy két "nő" (mert ezek nem nők..) viselkedése, beszédstílusa, nyávogása, affektálása, illetve, hogy mik a témáik, milyen agyi és szellemi szinten vannak...Mindenki kívülről akar szép lenni, de a belsőre nem fordítanak energiát, azt hiszik, hogy ha facebookra posztolnak csinos szelfiket, várják a lájkokat, közben otthon fekszenek az ágyban és rettegnek, hogy hányan fogják lájkolni őket, valójában unalmas buta libák. A férfiaknak nincs jó ízlése mikorőket hajkurásszák, de majd rájönnek, ez éretlenség-érettség kérdése.

2017. máj. 31. 10:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Hasonló a hasonlót vonzza.

Én sem értem, hogy valakinek miért tetszenek a bunkó emberek, én az olyannak max. letörném a szarvacskáját, hogy szálljon le végre a földre. :D

21/L

2017. máj. 31. 10:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg pasi van, akit tényleg csak és kizárólag a farka irányít, még akkor is, ha tényleg párkapcsolatot akar. Elsődleges az, hogy legyen vékony, kerek fenék, feszes mell, hogy bunkó, erőszakos, tahó, flegma, az kit érdekel, a a lényeg a jó test. Aztán utána sírnak, hogy szemét r...c minden nő, aki csak kihasználni tud.
2017. máj. 31. 12:40
 9/9 anonim ***** válasza:

LOL...fél órája tettem fel magamnak ugyanezt a kérdést.

Csak az én esetemben csúnya, igénytelen, bunkó és alkesz csajokról van szó, mégis MINDIG van sor náluk.

Engem az olyan semmilyen lányok akkor sem vonzanak ha valami szupermodell. Persze Ők sosem ognak változni egy pasi miatt...persze ha te akarsz egy normális csajt, akkor rengeteget kell. naaaamindegy. 27f

2017. máj. 31. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!