Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye akik itt azt állítják hogy a nőknek a külső és az egzisztencia számít ezért egy rosszabb anyagi helyzetben lévő csúnya vagy kövérebb férfi nem találhat társat magának, azok csak provokálnak és ők sem gondolják ezt komolyan?
Figyelt kérdés
Ugyanis az élet nagyon nem ilyen.........2017. máj. 30. 12:47
11/13 anonim válasza:
Levente, ha nektek lenne igazatok, akkor már minden bizonnyal nekem is lett volna csajom, csak hogy ahogy képet látnak rólam, még találkozni se akarnak velem a nők utána, nemhogy összejönni!! Hol élsz te?(Leventének szólt)
12/13 Krukutyán Levente válasza:
Nem törvényszerű, hogy akkor lesz is csajod. A kulcsszó hogy "találhat"sz, de ha se külső, se belső akkor van a baj... Nem mondom, hogy nem nehezebb "csúnya" ként, de hagyjuk már az általánosító, elcsépelt dumát, hogy csak külső és egzisztencia számít az ÖSSZES nőnek. A te dolgod, hogy fel adod-e, de az ilyen fertőző antiideológiákat ne próbáld már ráhúzni az egész női nemre.
Találkoztam pár hasonló mentalitású emberrel. Mindnél kiderült, hogy nevetségesen nagyok az igényeik és szinte semmit se tudtak nyújtani.
13/13 anonim válasza:
Szép nőknél soha nem próbálkoztam, mert tudom, hogy náluk aztán pláne semmi esélyem nem lenne, ennek ellenére minden csaj lepattint mindig, amikor próbálkozok, egyik sem szépségkirálynő!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!