Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak is ilyen nehéz a társkereső oldalakon ismerkedni, mint a nőknek?
Átlagos kedves lány vagyok, nem vagyok ronda és kövér. Voltam fent társkeresőn és hát borzalom volt, mielőtt mondanátok esélyt adtam az elsőre nem helyes, tényleg elhízott férfiaknak is.
Volt amikor egy kövér férfival találkoztam és tök jól elbeszélgettünk, de a végén benyögte hogy szimpi vagyok neki de most komolyra ő nem gondol....
Volt olyan aki eltűnt.... volt hogyan aki egész randin anyukájáról beszélt vagy egzisztenciáját fitogtatta, milyen sikeres üzleti dolgai vannak, kocsija milyen jó stb.....
Hangsúlyozom előnytelenebb külsejű pasinak is esélyt adtam!!
Én nem regisztráltam de ezek után nem is fogok.
Úgy tűnik alkalmatlanok a társkeresésre a társkereső oldalak.
Magyarul randizgattál. Nem, a férfiaknak nem "ilyen" nehéz, hanem sokkal nehezebb.
Olyan, mintha két ember kocsit akarna venni. Az egyiknek alig akad pénze, hogy egyet megvegyen. A másik többet is megvehet, válogathat közöttük. Akkor szerinted melyik van nehezebb helyzetben?
Én aláírom, hogy a nőknek az élet bizonyos területein sokkal nehezebb, az ismerkedés viszont egyértelműen nem tartozik ide. Lehet lepontozni.
Sokkal nehezebb.
Jó sok lánynak írtam, de a többség vissza se írt vagy valamivel lerázott. Az az egy, aki meg adott esélyt, mindenféle indok nélkül eltűnt.
Talállozóról még csak nem is álmodtam...
Volt még 3 lány, aki úgy kezseményezett nálam, de az egyik nagyon nem volt az esetem, a másik 2-nél meg túl nagy távolság. Bár én is előnytelenebb külselyű vagyok.
#9-es vagyok
bőven átlagos a külsőm, sőt még azt is kiraktam, hogy elég kerek vagyok mindenfele, egy ismerősöm szerint még a képeim is tök előnytelenek, és igen, ennek ellenére több mint 300-an rányomták az adatlapomra a szívecskét, szóval ez egyesek véleménye szerint egyenlő azzal, hogy:
- bőven válogathatok a pasik közt
- kiválaszthatom az alfahímet (:DDD ezt a kifejezést eskü, itt GYK-n hallottam először, de igyekszem is csak itt használni)
- az én szintemen jóval felül választhatok
és mindez azért, mert nő vagyok.
Aki társkeresőzik.
A valóság viszont nem itt kezdődik.
És tudom, #10-es, hogy van egy széles és nagyon klassz réteg a kettő között, és én is több vagyok egy könyvmolynál, senkit nem utasítottam vissza azért, mert nem tudta, ki Czóbel Minka (én szívesen meséltem róla mindenkinek, viszont azért kapott már rossz pontot ismerkedésnél srác, mert rohadtul nem érdekelte, és ez igazából a szíve joga, csak engem hagyjon akkor), de többre tartom magam, mint hogy egy mr.busta/pumpedgabo/valóvilág1-2-3-érából jövő sráccal próbáljak bármit is.
Nem magamat akarom megtalálni a másikban és nem is a phd-fokozat a kulcs a szívemhez. Felőlem bármilyen hobbija, érdeklődési köre lehet, amíg azt igazán lelkesen, szenvedélyesen szereti, és nem csak pótcselekvésekkel tölti ki a szabadidejét. A lego-figurákat gyűjtögető és fényképezgetőtől, a nightcore-okat csináló elvont sráctól, és a tekerős, túrázós, minden állatot imádóig nekem nagy a tűréshatárom és én ezeket tényleg szeretem a másikban :)
Fogalmam sincs, ki az a Stölkler Éva, de örülök, ha ő is szereti Bukowskit, vagy Virginia Woolfot :D
Amúgy Kérdező, ne aggódj, én is gyűjtöttem pár szép randi-emléket társkereső révén, de később ezekből lesznek a legjobb sztorik :) Szóval vagy légy türelmes, vagy hagyd és bízd a mindennapokra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!