Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha huszonéves koromra is teljesen céltalanul élem az életem, akkor abszolút elvágtam magam a nőknél?
Figyelt kérdés
Nem úgy kell értelmezni, hogy iszok és bulizok éjjel-nappal. Sőt, abszolút nem iszom, és itthonról sem nagyon szoktam eljárni. Szakmám az nincs (egyelőre), csak egy érettségim van. Nem tudom, mit akarok csinálni a jövőben, nem köt le semmi, nem értek semmihez sem. Gondolom, ettől minden nő menekül...2017. máj. 29. 14:50
11/13 anonim válasza:
ne szólogassatok be 3-as 8asnak....én nem irigylem tőle ezeket a nőket.sőt kicsit sajnálom mert az ilyen emberek siratják később a fiatalságot azzal hogy "bezzeg amikor csak sármosan kellett kacsintani hogy aznap happy legyen....hát igen a szép idők"
12/13 anonim válasza:
11.
18 evesen veszítettem el a szüzességem, volt hogy nem voltam senkivel 1 évig egyáltalán utána is.
Telefonon pötyögve rohadt hosszú lenne mindenkinek valaszolni, de az élet nem csak annyi hogy
1. Világon mindenben tökéletes férfiak.
2. Szeretetre méltó, kedves, normális, örök szerelmet kereső férfiak (ez lenne az utolsó válaszoló a saját maga szemében)
3. Buta, proli, jóképű srác aki fiatalon virágzik, aztán elhervad (ugye ez lennék én)
Miért mindenki csak feketében vagy fehérben tud gondolkodni?
13/13 anonim válasza:
Ennél a 3kategóriánál valóban több van.vannak a tuti vesztesek akik közé te azért nem tartozol mert te vagy a leghelyesebb vízimentő ott..lehet az egyetlen is.de lásd be egzisztenciális téren nem jók a kilátásaid.nyersen és tömören nem leszel jó parti.szal vagy tanulsz és viszed mégis valamire vagy addig látsz nunit míg nem leszel túl öreg ezekhez a kalandozó könnyűvérő lolitákhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!