Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig azt mondják a nők a társkeresőkön, hogy ne sablon szöveget írj.! Akkor ez most mi? :D
Kipróbáltam unalmamban ezt a Tinder nevű alkalmazást. Én igyekeztem jópofa és egyedi lenni és kifejezetten pozitív és vicces. Sztem ez nagyjából sikerült is. Írtam a matcei közül pár csajnak. Volt aki nem reagált, ez nem is gond, előfordul, h mégsem vagyok neki szimpatikus vagy nem ilyesmit várt. No de az, hogy egy frappáns bemutatkozás után, aminek a végén róla érdeklődöm, h róla mit kell tudni? Válasz csak annyi, hogy mit szeretnél tudni rólam? :O
Erre mi a magyarázat? Pedig az össze hölgy húszas évei közepén járó, diplomás, jó megjelenésű nő. Még sem tud 2 sort írni magáról? Vagy ennek van valami lényege, hogy abból h mit kérdem tőle, következtet valamire?
Egy viszont fontos: hibátlanul írj, és valós képet mutass magadról akár 3 mondatban.
Nemrég pont ilyenbe futottam bele: az illető egy olyan idézetet írt ami megfogott (nem társkereső), aztán kiderült,hogy kb. béke s.. alatt van az IQ-ja.
A mit lehet rólad tudni kérdés egy baromság. Sok mindent. Honnan tudjam, téged mi érdekel. Miért nem lehet normális kérdéseket feltenni? Szeretsz olvasni? Szeretsz filmeket nézni? Mi a kedvenc filmed? Mi a hobbid? Te is szereted a természetet? Érdekel a környezet védelem? Láttad már az új ..... kiállítást? Mit szólsz ehhez és ehhez? Mi a véleményed erről és erről?
Ezekből a kérdésekből azt lehet érezni hogy téged én mint személy érdekellek, az én véleményem, érzéseim, gondolataim dolgokkal kapcsolatban. A jellemem.
A "mit lehet rólad tudni" kérdésből nem tudom eldönteni hogy a mellbőségem vagy az IQ szintem érdekel-e.Gyűlölöm ezt a kérdést, és erre tényleg csak ezt lehet visszakérdezni: :mi érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!