Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy bűn az, ha valaki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bűn az, ha valaki nem jön össze bárkivel és egy vonzó partnert keres?

Figyelt kérdés
Amikor őszintén elmondom valakinek azt, hogy olyan lánnyal szeretnék együtt lenni aki tetszik mind küllemre mind személyiségre, akkor elkezdenek velem okoskodni. Miért nem ismerkedek nem túl vonzó lánnyal, hogy hátha később megszépül a szemembe, nem minden a külső és mulandó is, aztán van mikor leszidnak, mert válogatós vagyok és fent hordom az orromat. Én csak egy olyan partnert keresek aki tetszene és szeretem ez ilyen nagy bűn? Emiatt lennék nagyképű? És miért kell mindig felhozni a külsőt? Nem alap az, hogy olyan partnerünk legyen, akit szexuálisan kívánunk ez ilyen tabu lett és jobb, ha visszafogjuk magunkat?
2017. máj. 27. 11:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom mire ez a hiszti, en se jonnek ossze olyannal aki nem tetszik, lehet barmilyen aranyos kedves figyelmes, ha kulsoleg nem vonzodom hozza akkor elvagtak az egeszet. Kell a kemia, ez nem a te hibad, senki nem varhatja el toled hogy olyannal gyere ossze aki nem tetszik vagy minimum a kisugarzasa se olyan hogy megfogjon. Senkinek semmi koze hozza, a lanyok meg azert rinyalnak mert szeretnenek megfelelni es teged hibaztatnak mert nem akarsz toluk semmit.

Egyebkent a kulso valoban nem minden, en randizgattam olyan sraccal anno aki szinte tokeletes volt, helyes, jo kepu szep szemekel, minden stimmelt de valahogy nem vonzott, mert ket tali utan elojott a nyalas, lanyosabb hisztisebb viselkedese es hat na... egy ferfi legyen ferfi akire fel lehet nezni.

21/L

2017. máj. 30. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!