Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy bűn az, ha valaki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bűn az, ha valaki nem jön össze bárkivel és egy vonzó partnert keres?

Figyelt kérdés
Amikor őszintén elmondom valakinek azt, hogy olyan lánnyal szeretnék együtt lenni aki tetszik mind küllemre mind személyiségre, akkor elkezdenek velem okoskodni. Miért nem ismerkedek nem túl vonzó lánnyal, hogy hátha később megszépül a szemembe, nem minden a külső és mulandó is, aztán van mikor leszidnak, mert válogatós vagyok és fent hordom az orromat. Én csak egy olyan partnert keresek aki tetszene és szeretem ez ilyen nagy bűn? Emiatt lennék nagyképű? És miért kell mindig felhozni a külsőt? Nem alap az, hogy olyan partnerünk legyen, akit szexuálisan kívánunk ez ilyen tabu lett és jobb, ha visszafogjuk magunkat?
2017. máj. 27. 11:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez a TE életed azt csinálsz benne amit akarsz,az hogy mások mit mondanak? Legyünk őszinték,sokan szeretnek okoskodni más életében miközben a sajátjukéval meg nem tudnak mit kezdeni.Kerüld az ilyen embereket és élj,egyszer élsz,ha ilyen partner/pár kell neked,akkor ilyen kell. Nehogy lemondj már erről az igényedről,vele együtt saját magadról,pár kis sz arházi miatt akik bekajálják a társadalom bar omságait!
2017. máj. 27. 11:34
 2/11 anonim ***** válasza:

Szoktam én is hasonló helyzetben lenni, hogy másoknak nem tetszik ha igényes vagyok. De egyáltalán nem tartom bűnnek ha valakinek van egy bizonyos szintű mércéje. Ez így természetes hogy akkor érzitek jól magatok ha kölcsönös a szimpátia.

Kiegészítem az utolsó mondatod: Alap az, hogy olyan partnerünk legyen, akit szexuálisan kívánunk, vagy inkább semmilyen se legyen.

Állások esetében is sok okoskodóval szoktam találkozni, akik nem értik hogy diplomával miért nem vállalok én is olyan munkát mint ők, plédául culágerkedés építkezésen. Például azért nem mert kutatómérnökit is kaptam.

2017. máj. 27. 11:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Én, pont fordítva látom. Azt tartom betegesnek, ha olyannal jön össze valaki, aki nem is tetszik, nem jön be neki. Olyan emberrel, minek együtt lenni?
2017. máj. 27. 11:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem bűn, sztem ez lenne a normális. De ha egy nő válogatni merészel hogy olyannal legyen aki fizikailag is vonzó neki akkor egyből megkapja a pasiktól hogy felszínes. Ezen az oldalon is. De ha fiúnak fontos a külső az nem gáz:D
2017. máj. 27. 12:16
 5/11 anonim ***** válasza:

Kettes. Ha sehol nem tudsz elhelyezkedni mondjuk a szakmádban és nem vállalsz el akár "szolgamunkát", hogy éhen ne dögölj, akkor hiába a diplomád.

30/f

2017. máj. 27. 12:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem bűn.Csak jó páran nem értik ezt.
2017. máj. 27. 12:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem baj ez addig amíg valaki a saját "ideáljait" követi és olyannal jön össze aki neki tetszik, nem pedig a környezetének. Én is ilyen voltam, nem vagyok válogatós annyira, de azt kerestem akiben megfog valami elsőnek annyira, hogy kialakuljon valami.

25/N

2017. máj. 27. 12:53
 8/11 anonim ***** válasza:
# 5: Csak egyesek nem azért kívánnak másokat szolgamunkára mert semmilyen állást nem kaptak. Ahogy a szép nőt sem azért irigylik a férfitól mert nem kapott jobbat. Hanem már eleve jó állásban dolgozik vagy már szép nő a felesége és egyszerűen irigyek rá. Persze az az eset is épp olyan gyakori ha még valakinek nincs párja de neki tetszőt keres, akkor egyesek szemében ez is épp olyan bűn mint ha már lenne ilyen párja. Vagyis az irigyeknek mindegy az hogy már valóra vált-e mások álma vagy csak ez után fog valóra válni. Persze ha még csak a jövőben fog valóra válni akkor az irigyek aktívabban próbálnak meg ártani.
2017. máj. 27. 14:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Már mért lenne bűn?

Ez olyan tudod mint a GTA azt csinálsz benne amit akarsz, ami neked tettszik.

2017. máj. 27. 20:12
 10/11 anonim ***** válasza:
5-ös.Mert a diploma nem annyi hogy egyetemre és megyek tanulok,majd kijövök és Hawaii dizsi. Hanem ezek mellett preztist kell szerezned,nem pedig szórakozni,meg pélót vakarni,és el tudsz helyezkedni a diplomáddal is. Bár sokan még nyelvet sem tudnak. Hogy jön ez ide? Úgy hogy igényes vagy magadra,akkor képezned kell magad,és az elvárásaid teljesülnek.
2017. máj. 27. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!