Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire normális, hétköznapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hétköznapi dolog MINDENT kibeszélni egy haverral az új lányról?

Figyelt kérdés

Akivel összejönnétek. Van egy srác, akivel nem alakult ki semmi, csak találkozgatunk néha, és elvagyunk. De amint megmondtam, hogy lehet komolyabb is, fellelkesült és mindent kibeszélt rólam a legjobb barátjának.

Ez úgy jutott tudomásomra, hogy körülöttem is beszéltek rólunk hárman, akiket nem ismerek, és meghallottam.

Ehhez hozzá kell szokni? Ez teljesen természetes, hogy innentől kezdve nyitott könyv vagyok minden idegennek?!

2017. máj. 27. 11:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Végül megszakítottam vele a kapcsolatot, mert erőszakossá kezdett válni. Rángatta a karomat, ha elhúzódtam, akkor visszarántott magához. Arra járók szerencsére észrevették, hogy helyzet van készülőben, ezért végül elengedett.

Utána hónapokig irogatott nekem, nem engedte, hogy elzárjam vele a dolgot, ezért nem válaszoltam és letiltottam. Pletykált rólam, nyakamra küldte egy hasonlóan foggyos agyú haverját, aki eljátszotta azt, hogy össze akar velem jönni, de én átláttam a szitán és minden kiderült még időben.

Majdnem rendőrségi ügy lett a dologból, annyira rám volt kattanva és kezdett túlzásba esni a zaklatással, ezért otthon is szóltam róla.

Végül akkor állt le, amikor összejöttem valaki mással.

2018. nov. 3. 22:57
 12/12 A kérdező kommentje:
*lezárjam
2018. nov. 3. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!