Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek 170 centivel és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 170 centivel és 53 kilóval érdemes lenne átoperáltatnom magamat nővé?

Figyelt kérdés
Szinte mindenhol azt olvasom/hallom, hogy egy pasi 180 alatt nem férfi csak egy senki/egy törpe a csajok szemében és 80 kiló alatt pedig kisfiú. Egész életemben rengeteg negatív megjegyzést és elutasítást kaptam a magasságom illetve súlyom miatt. Alapból rendkívül nőies alkatom van (keskeny váll, törékeny kar/ujjak/láb, kicsi "finom" arccsont) és ezért nem meglepő, hogy képtelen vagyok még a 60 kilót is elérnem. A magasságommal meg aztán végkép nem tudok mit kezdeni. Főleg az utóbbi zavar jobban. Annyira kiábrándultam már a nőkből, társkeresésből és a sok önbizalompusztító megjegyzésből adódóan en bloc az összes emberből, hogy nagyon gondolkozom azon, hogy miután lediplomázok és normális fizetésem lesz, hitelt veszek fel és nővé operáltatom magamat, így legalább a jelenlegi paramétereimet tudnám kamatoztatni. 10-ből sztem legalább 7 csaj biztos azonnal elfogadná a törékeny/vékony alkatomat női változatban főleg, hogy szó szerint KÉPTELEN VAGYOK HÍZNI. Komolyan! Egész héten reggeltől estéig zabálhatnék (hamburgertől kezdve a csokis süteményen át a csirkepörköltig bármit), akkor sem szednék fel max. 2-3 kilót rövidtávon, a zabálás befejeztével pedig visszafogynék. Mit gondoltok rólam és a helyzetemről? Ti a helyemben mit tennétek? (képzeljétek magatokat a bőrömbe)

2017. máj. 26. 23:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A 170cm nem is kicsi. Nem oldana meg semmit. Talán a gondolatoknak van nagyobb jelentősége, ha rosszul gondolkodol nőként is, akkor meg a fiúknál nem lesz sikered.

" önbizalompusztító megjegyzésből " Ezzel van baj, elhitettek veled minden rosszat, te meg bekajáltad.

"Szinte mindenhol azt olvasom/hallom" Ne hallgass ezekre a dumákra. Érsz te is annyit, mint bárki más!

2017. máj. 27. 05:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Ilyen baromságon ne gondolkodj nekem a faterom 169/55 volt még katonaként is most hogy 66 éves 71 kiló boldogan élte le az éltét a muterommal gyurós étrendet ha tartasz és kondizol hozzá akkor izomban súj fog tapadni rád és persze nem is lesz rossz alkatot tőle,
2017. máj. 27. 07:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Olcsobbra jon ki ha elfogadod magad...
2017. máj. 27. 07:55
 14/14 anonim ***** válasza:

2-es írta a legjobban, ha azt a valag pénzt amibe az operálás kerülne, kökemény edző vezényelte gyúrásra, tömegnövelőkre, szteroidokra költöd akkor szépen kipattintod magad 2 év alatt és egyből bejössz majd a nőknek.

Átoperált nőként csak egy megvetett senki leszel aki se egészséges nőnek se férfinak nem kell majd,de felvonulhatsz a prideon pávatollal a seggedben.

2017. máj. 27. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!