Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nőként komoly párt találni?
Lehet, hogy nagyon unjátok, ez az ezredik kérdés, de szìvesen vennék pár tippet. A kövérnő valóban azt jelenti, de van alakom, formás vagyok. A pasiknál szexre általában kell enék, de többre nem, és gyakran ez azért van mert nem merik felvállalni, hogy egy ilyen testű lány vonzza őket. Úgy érzem, a személyiségemmel nincs gond, kell hozzám türelem, mivel kicsit nehezen oldódok, de szeretnek a társaságomban lenni. Ami még talán probléma lehet, hogy ismerkedés során könnyen átmegyek haverkodásba. Ezt úgy értem, hogy előfordulnak olyan viccek, ugratások, amik miatt félreért a férfi. De nekem ez nagyon fontos, hogy tudjunk jókat nevetni, akár egymáson. Szerintetek mi a teendő? Miben hibázik? (Ha nem muszáj, ne fárasszuk egymást a beszólogatással.) Köszi a válaszokat!
21/N
Dehogy is. Egyáltalán nem erről van szó.
Nem a divat, vagy az emberek véleménye miatt van így.
A normális testalkatú, egészséges ember a vonzó! Mindenki olyan társra vágyik, aki sportos, egészséges, életerős. Lehet itt áltatni, hitegetni magad, hogy valójában mindenki rólad álmodik, de nem sok értelme lenne. Akinek pedig a duci nő tetszik, az még nem volt saját magánál kisebb, törékenyebb, szép, sportos nővel. Egyből megváltozna a véleménye.
#22-es, a magad nevébe beszélj. Voltam duci és vékony lánnyal is, és sokkal inkább vonzódom a duci lányokhoz továbbra is. Egy "szép, vékony" egészségeséletmód-nagykövettől meg agyvérzést kapnék az első nap szerintem.
(Amúgy én írtam az első választ is.)
Egyes hozzászólók tapintatlanságból doktori disszertációt írharnának.
Amikor én a kapcsolatom elején csak annyi ziccert tettem a páromnak, hogy szűk a ruha, komolyan rosszul esett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!