Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kövér nőként komoly párt találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér nőként komoly párt találni?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nagyon unjátok, ez az ezredik kérdés, de szìvesen vennék pár tippet. A kövérnő valóban azt jelenti, de van alakom, formás vagyok. A pasiknál szexre általában kell enék, de többre nem, és gyakran ez azért van mert nem merik felvállalni, hogy egy ilyen testű lány vonzza őket. Úgy érzem, a személyiségemmel nincs gond, kell hozzám türelem, mivel kicsit nehezen oldódok, de szeretnek a társaságomban lenni. Ami még talán probléma lehet, hogy ismerkedés során könnyen átmegyek haverkodásba. Ezt úgy értem, hogy előfordulnak olyan viccek, ugratások, amik miatt félreért a férfi. De nekem ez nagyon fontos, hogy tudjunk jókat nevetni, akár egymáson. Szerintetek mi a teendő? Miben hibázik? (Ha nem muszáj, ne fárasszuk egymást a beszólogatással.) Köszi a válaszokat!

21/N

2017. máj. 26. 22:10
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ez így van, mindenkinél más felel meg ezeknek a szavaknak, de a lényeg ugyanaz. Ami eltér a mai divattól, amivel egy kicsit is kilógsz a sorból az gáz, és a férfiak jelentős része emiatt nem vállalja, hogy telt/duci/kövér barátnője legyen, mèg ha igazából nagyon is vonzódik hozzájuk.
2017. máj. 31. 23:31
 22/30 anonim ***** válasza:
31%

Dehogy is. Egyáltalán nem erről van szó.

Nem a divat, vagy az emberek véleménye miatt van így.

A normális testalkatú, egészséges ember a vonzó! Mindenki olyan társra vágyik, aki sportos, egészséges, életerős. Lehet itt áltatni, hitegetni magad, hogy valójában mindenki rólad álmodik, de nem sok értelme lenne. Akinek pedig a duci nő tetszik, az még nem volt saját magánál kisebb, törékenyebb, szép, sportos nővel. Egyből megváltozna a véleménye.

2017. jún. 1. 00:11
 23/30 anonim ***** válasza:
16%
De komolyan. Miért nem fogsz le? Magadnak is jót tennél vele, egészségesebb lennél.
2017. jún. 1. 07:01
 24/30 anonim ***** válasza:
fogysz*
2017. jún. 1. 07:01
 25/30 A kérdező kommentje:
Senki sem hitegeti magát olyannal, hogy róla álmodik mindenki.
2017. jún. 1. 11:50
 26/30 anonim ***** válasza:
16%
Nem válaszoltál. Miért nem fogysz le?
2017. jún. 1. 14:08
 27/30 anonim ***** válasza:
85%

#22-es, a magad nevébe beszélj. Voltam duci és vékony lánnyal is, és sokkal inkább vonzódom a duci lányokhoz továbbra is. Egy "szép, vékony" egészségeséletmód-nagykövettől meg agyvérzést kapnék az első nap szerintem.

(Amúgy én írtam az első választ is.)

2017. jún. 1. 19:00
 28/30 anonim ***** válasza:
*nevében
2017. jún. 1. 19:00
 29/30 A kérdező kommentje:
Nem válaszoltam, mert nem akarok felesleges vitákba belemenni. Egyébként egy szóval sem írtam, hogy nem akarok valtoztatni magamon, de amíg nem sikerül elérnie egy kövérebb nőnek vagy férfinak az "átlagot" addig akkor ne ismerkedjen, ne éljen párkapcsolatban meg úgy egyáltalán ki se menjen az utcára?
2017. jún. 1. 22:49
 30/30 anonim ***** válasza:

Egyes hozzászólók tapintatlanságból doktori disszertációt írharnának.

Amikor én a kapcsolatom elején csak annyi ziccert tettem a páromnak, hogy szűk a ruha, komolyan rosszul esett neki.

2022. jan. 13. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!