Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nőként komoly párt találni?
Lehet, hogy nagyon unjátok, ez az ezredik kérdés, de szìvesen vennék pár tippet. A kövérnő valóban azt jelenti, de van alakom, formás vagyok. A pasiknál szexre általában kell enék, de többre nem, és gyakran ez azért van mert nem merik felvállalni, hogy egy ilyen testű lány vonzza őket. Úgy érzem, a személyiségemmel nincs gond, kell hozzám türelem, mivel kicsit nehezen oldódok, de szeretnek a társaságomban lenni. Ami még talán probléma lehet, hogy ismerkedés során könnyen átmegyek haverkodásba. Ezt úgy értem, hogy előfordulnak olyan viccek, ugratások, amik miatt félreért a férfi. De nekem ez nagyon fontos, hogy tudjunk jókat nevetni, akár egymáson. Szerintetek mi a teendő? Miben hibázik? (Ha nem muszáj, ne fárasszuk egymást a beszólogatással.) Köszi a válaszokat!
21/N
Ja, és most eszembe jut, mikor a kövér nők nyomják, hogy a férfiak azt szeretik, akin van mit fogni meg csak a kutyák játszanak a csontokkal... ilyesmi... Aztán az összes telt ismerősöm full egyedül van, már már depressziós is vagy ugyanígy csak kihasználják, ahogy írod magadról, hogy szex és más semmi...
Na most akkkor mi az igazság?
Most akkor hol vannak azok a címlapok, hogy fogadd el önmagad stb bla bla bla..
95 kg-os nokent mondom, sok sikert. Nem hiszem, hogy menni fog, bar az, hogy 21 eves vagy segithet.
Sajat tapasztalatom az, hogy a ferfiak meg ha meg is dugjak a kover noket, nem kell nekik a kover baratno. Es ezzel nincs semmi gond.
Eloszor is, ha tetszik, ha nem a koverseg, hacsak nincs valami genetika betegsege az embernek, azt jelzi, hogy valami nincs rendben a fejben.
A masodik gond, meg, ha atmesz haverkodasba, akkor elveszited a szexualis vonzerodet.
Ha tudsz angolul, akkor nezegesd M.A. 2.0 csatornajat. Nagyon sok jo videot toltott fel, hogy hogyan legyel vonzo.
Én is bőven túlsúlyos vagyok, majdnem egyidős veled, és azt vettem észre, hogy nem igazán a súlyom a probléma. Nyilván vannak, akik élből elutasítanak, de én sem őket keresem, így nem probléma. Többeknek is tetszem így, és igazából én is eléggé megkedveltem magamat külsőre úgy, ahogy vagyok. Viszont én egyáltalán nem tapasztalom ezt a csak szexre kellek dolgot :D Általában pont hogy komoly kapcsolatot szeretnének tőlem, mert én olyan biztosnak tűnök első ránézésre (kedves arc, kedves hang, telt alkat), többektől hallottam, hogy pályát tévesztett óvó néni, tanító néni vagyok csak a külsőt tekintve, és amúgy nekem ez nem számít bóknak, mert ez nem én vagyok teljesen. Nyilván van ilyen részem is, és pl. tökre szeretek emberekkel foglalkozni, de engem ez megbénít és menekülésre késztet, ha valaki ilyen jónak gondol. Volt barátommal is problémáztam ezen, hogy tényleg csak azért tetszettem meg neki, mert egy ilyen aranyos (kis)lánynak gondolt?
Szóval nálam nem ez általában a gond, hanem hogy belsőre jobbnak gondolnak, mint amilyen vagyok, és főleg olyanok találnak be, akiknek ez a kép tetszik igazán, és nem én.
Amúgy szerintem ha nem lennék kövér, akkor is baromi nehéz lenne komoly kapcsolatot keresni, hiszen nehéz olyan embert találni, akivel passzolunk, kiegészítjük egymást, hasonlóan gondolkozunk, és még nehezebb olyat, akivel egy életen át szívesen elbeszélgetnék/szeretkeznék.
16-os vagyok.
Van par baratnom akik koverebbek nalam, ferjnel is van az egyik, es mindegyikrol azt mondjak, hogy tunderi, nagyon kedves, anyaskodo nok.
Csakhogy ismerem a pasikjaikat is, es nemelyiknek az anyjat.
Az ilyen ferfiak egy anyapotlekot keresnek.
Nem mondom, hogy ugyanez a helyzet a 17-es valaszolonal is, csak azmit en latok a kornyezetemben. Azoknak a pasiknak olyan no kell, aki a gondjukat viseli. Egy masodik mama.
A kerdezonek meg annyit, hogy lehet, hogy a szemelyisegeddel nincs gond, de szerintem a noiessegeddel igen. Ugy ertem, hogy mersz szexi lenni? Mersz flortolni? Mersz vonzo no lenni? Elhiszed magadrol, hogy egy olyan no vagy akit akarnak a ferfiak?
Vagy a viccek moge rejted a valodi enedet?
Sajat tapasztalat miatt kerdezem ezeket.
jó...mindenkinél más a kövér. meg a teste is más...
én pl szeretem a duci/telt lányokat..imádom, szép formás tud lenni.
Még ha leírod a magasság/kg arányod, akkor sem lehet így kategorizálni mi a kövér, telt, dundi, csontos, stb...
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!