Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Besavanyult, "örökké szingli maradok"lányok! Mi az oka annak hogy még mindig nem leltetek rá arra aki mindennap átölelne?
30 vagyok, és azért nem jött össze velem senki, mert túl határozott, sőt inkább erőszakos vagyok, olyan vagyok mint egy pasi, a pasis dolgok érdekelnek, a férfiak meg nőket keresnek párnak többnyire. Kivéve a melegek, de nekik meg túl nőies vagyok vagy mi!? Ki érti a pasikat? Ezeknek semmi se jó! :)
Szóval ez az én sztorim, gondolkodom rajta, hogyan változhatnék meg, majd igyekszem javítani a jellememen, addig meg nagyon szégyellem magam. Vagy nem.
7 ev hazassag. Onbizalmam a beka segge alatt volt, elegem lett abbol, hogy mindenki lesajnal.
Mar egeszen jol vagyok, viszont az uj eletembe megvalogatom, kit engedek be.
26n
Azóta találtatok már párt, hogy telnek a napjaitok? :)
Egy szingli 25N :)
Első vagyok.
Azóta volt egy kapcsolatom egy másik pasival, de sajnos 5 hónapja véget ért. Azóta szingli vagyok.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!