Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek aki sokat lóg ezen az oldalon, az igazából magányos ember?
Lehet itt szó a hagyományos értelemben vett magányról vagy elhanyagoltságról, társas magányról is. Aki túl sok időt tölt itt, az vélhetően nagyon egyedül van vagy a párja nem foglalkozik vele eleget, ezért a társaságot a GYK népében találta meg.
Mit gondoltok, lehet ebben valami? Segíthet a magány - legalább részleges - feloldásában a GYK? Aki nagyon sokat van itt, azt a való életben a magány "öleli"?
Szia.
Én csak néha nézek föl, 1-2 koment míg megiszom a kávém, nekem kikapcsolódás, néha egy két buta kérdés :) ezek viccesek.
szó.... nem vagyok magányos, bár szingli vagyok es boldog, hiszen van kiért dolgoznom, ami néha sok is nekem.
Ez csak betölti a hiányos perceket az életemben.
Nos, az én esetemben, most pl magányos vagyok, mert elúztem a párom a saját lakásába, hogy frissen mútve ne rugjon belém. És rettentő rosszul viselem a kényszerpihenőt.
AMúgy kicsit (?) függő vagyok, szabad pillanataimban szoktam bejelentkezni, mig le vagy fel töltök valamit munkaügyben, vagy unalmas megbeszéléseken, és igen, a WC-ről is. Mert a nők is kakilnak :) bármilyen meglepő. És ha éppen szorulásom van, akkor jobban szeretem a GYK-át büngészni, mint a plafont.
Nagyon remélem, miharabb meggyógyoluk, és akkor hetekig nem nézek fel, ha éppen olyanom van, akkor meg mindegy altatóként. Itt bármi hülyeséget le lehet írni, amit névvel nem vállalnék fel, mert nem így ismernek :D
Olyan, mint egy homokzó, ahol kitombolom magam, és visszatérek a normál felnőtt világba. Bármi hülyeséget le lehet ide írni, következmények nélkül.
Próbáld meg ezt a főnököddel vagy ügyfelekkel.
Nekem ez simán feszkó levezetés a sok stresszből.
"hogy frissen mütve ne rugjon belém."
Úgy értem, elég izgágán alszik, folyamatosan forgolódik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!