Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek aki sokat lóg ezen az oldalon, az igazából magányos ember?
Lehet itt szó a hagyományos értelemben vett magányról vagy elhanyagoltságról, társas magányról is. Aki túl sok időt tölt itt, az vélhetően nagyon egyedül van vagy a párja nem foglalkozik vele eleget, ezért a társaságot a GYK népében találta meg.
Mit gondoltok, lehet ebben valami? Segíthet a magány - legalább részleges - feloldásában a GYK? Aki nagyon sokat van itt, azt a való életben a magány "öleli"?
Szia!
Én például relatíve sokat vagyok fent - De nem vagyok magányos. Este/éjszaka rá se nézek, napközben a munkahelyemen a holt időket töltök ki a gyakorizással. Videókat, filmeket, sorozatokat nem nézhetek, egy könyvben nem tudok elmerülni, mert az e-maileket figyelnem kell, így kb jobb híján "lógok" itt.
Ennek nincs köze a magánéletemhez, és a személyes véleményem az, hogy nem tudja feloldani a magányt a GYK, mert ez nem valóságos kapcsolat, ami itt zajlik. Lehet belőle az, nem vitatom, de addig csak egy fórum, ami semmiféle űrt nem tud betölteni.
Nekem van párkapcsolatom, élnek a szüleim van egy testvérem, de nincsenek barátaim. Úgyhogy én magányos vagyok és sokat járok ide.
Az elején ismerkedtem is, de már ezzel is felhagytam. Ugyanis csak a pasikat érdeklem, ameddig van remény egy kis szexre vagy szerelemre. Lányokkal vagy egyéb baráti levelezések mindig érdektelenségbe fulladnak.
Úgyhogy illúziót adhat, valódi kapcsolatot nem igazán.
Pár kapcsolatom van,napi 13órát melozom.
Talán egy két órát vagyok fent,akkor olvasgatok,válaszolgatok.S igyis benne vagyok az első 50be. / nem mintha ez számitana valamit is /
Régen mindig csak akkor léptem ide fel ha egyedul voltam,vagy ha a kapcsolatomba próbléma volt. Azóta meg valahogy itt ragadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!