Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek aki sokat lóg ezen az oldalon, az igazából magányos ember?
Lehet itt szó a hagyományos értelemben vett magányról vagy elhanyagoltságról, társas magányról is. Aki túl sok időt tölt itt, az vélhetően nagyon egyedül van vagy a párja nem foglalkozik vele eleget, ezért a társaságot a GYK népében találta meg.
Mit gondoltok, lehet ebben valami? Segíthet a magány - legalább részleges - feloldásában a GYK? Aki nagyon sokat van itt, azt a való életben a magány "öleli"?
Nem vagyok magányos, sőt! (Bármit is jelentsen ez.) Kb. egy negyedéve kerültem ide, és két dolog miatt olvasom a Gyakorit: olykor-olykor vannak igazi drámák, amelyek érdekelnek, és vannak megoldandó élethelyzetek, amelyekben megpróbálok értelmes tanácsot adni.
A nagyon ostoba, primitív kérdéseket átugrom, és ha meg tudom állni, az ugyanilyen válaszolóknak sem írok. A toplistán voltam már az első tízben-húszban, de mostanában dolgom lett, ezért ritkábban jövök. A pontozás gyakran meglep, néha érthetelen, miért lepontozott, vagy egyenesen 0%-os a válaszom, de kevéssé érdekel. Elégtételt a privátban nekem írók adnak, akik általában megköszönik a tanácsot, vagy legalább az együttérzést.
Igen, én például kibszott magányos vagyok, frusztrált és depressziós. Azért jöttem erre az oldalra, hogy sikersztorikat találjak és biztatást kapjak, de igazából rá kellett jönnöm arra, hogy ha 23 éves koromig nem kellettem senkinek a fejem meg a pocakom miatt, akkor ezután se fogok, mert a külső mindenek felett áll.
Ja és prótipp: a szokásos szövegek, mint pl. légy nyitott, légy kedves, légy igényes - ez mind kamu. Légy sportos és légy jóképű, az intelligencia és a belső nem számít! Ez az őszinte verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!