Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs barátnőm és tudom az okát. Más is van így ezzel?
Hosszú lesz.
Húsz múltam pár éve, egyetemre járok, magyar átlaghoz képest jó körülmények között élek. Amiért ezen az oldalon a korombeliek a legtöbbet aggódnak mindenem megvan. Autóm, 180 centinél is magasabb vagyok, izomzatom is férfi emberhez méltó és arcra is bejövök sokaknak, még ha nem is vagyok minden nő álma. Önbizalmammal sincs különösebb baj és a jellemem sem olyan amivel elüldözöm magam körül az embereket. Mondhatnám úgy, hogy sokan kedvelnek. Nem tudom mennyire, de több társaságnak is tagja vagyok, ők hívnak és nem én koslatok.
Szóval lényegében nem panaszkodhatok semmilyen errefelé gyakori ezért meg azért nincs nőm és útálnak dologra.
Bevezetésnek ennyit és persze még a lényeget, hogy nem volt még barátnőm.
Gondolkodom egy ideje, hogy minél átfogóbban lássam, hogy miért nincs barátnőm. És lényegében rájöttem. Nem tudok megfelelő nőt találni. És nem azért, mert egyetlen cicababa sem áll velem szóba vagy egyetlen csaj sem akart még hazavinni estére. Nem ezért.
Egyszerűen szinte már nem is keresgélek. A jelen kor ÁLTALÁNOS női viselkedése az, ami engem eltántorít a nőktől. Naponta látok, összefutok, társaságba keveredek nekem tetsző lányokkal, de egyszerűen nem akarok meghódítani egyet sem. És tudom a választ is, hogy miért nem. Az a töménytelen önmagát mutogató, könnyűvérűnek mutatkozó nő az oka. Mit látok? Van amelyik havi, van amelyik heti és akad amelyik napi szinten "árulja" magát a világ előtt a Facebookon, az Instagramon vagy akár a Tinderen. Valahogy számomra ocskák lettek a nők, pedig tudom, hogy nem mind ilyen, de hiába találkozok egyel az utcán, a könyvtárban vagy a boltban és hiába tetszik meg, nincs ráírnva, hogy nem a Tinderen hírdeti magát estére. Vagy ha nem a Tinderen akkor a Facebookon fűzik 5-en párhuzamban. És tudom, hogy ez megy, persze nem minden lánnyal csinálják ezt, de aki egy kicsit is dekoratív, csinos vagy ad magára azt már szinte közkincsként kezeli a mai férfi társadalom. És számomra kollektíve ez az egész annyira visszataszító, hogy nincs is kedvem egy nő kedvéért sem odatenni magam, hogy meghódítsam, hogy esetleg virágot vegyek neki vagy elhívjam bárhová. Minek? Minek gondolkozzak én ilyenen amikor manapság az járja, hogy beregisztrálnak az Instagrammra, felnyomják a csini képeiket (és nem csak a nagy bulis ribik) aztán meg Tinderen a fél város húzogatja őket jobbra, utána meg máshol is húzogatják őket vagy ki tudja.
Keresek egy lányt akivel megismerjük egymást, megtetszünk egymásnak és megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni egymásból egymás iránt.
De az ami most megy a húspiacon az engem nem érdekel és sajnos számomra szennyezi az egész partner keresési légkört. Nem vagyok nőgyűlölő, de valahogy elértéktelenednek számomra a nők ezek által a felszínes dolgok által. Egyszerűen már nem azt látom, hogy társat keresnének az emberek vagy szerelmet, hanem azt, hogy minél jobb vagy minél több szexpartnerük legyen.
Konkrétan én emiatt az ócskuló világ miatt nem foglalkozok annyira a nőkkel mint amennyire kellene ahhoz, hogy barátnőm legyen.
Nem minden nő ilyen, tudom. És lehet, hogy rossz helyen is keresgélek, tudom. De ez nem változtat azon, hogy egyre inkább ez a silányodás megy a férfiak és nők részéről is.
Más férfitársaim is így látják a hétköznapokat?
nem olvastam végig, de első komment így látatlanban szerintem nagyon jól megfogalmazta.
Röviden az én tapasztalatom: "Egy pasinak ezért nincs barátnője, mert túl béna egy barátnőt összehozni, legyen az bármilyen kategória"
Mint amikor az otthon ülő okos srác azért nem milliomos, mert senki sem lát benne potenciált, de a feneke egész végig a kanapén van.
Nagyjából én is ezt látom, ráadásul az ilyenek el is fogják titkolni az előéletüket előled, ha akarnak tőled valamit. A legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, ha azt hiszed, hogy a szolid lányok jobbak bármivel is, mert nem ettől függ. Ugyanannyian csalnak, meg esténkét hordják fel a társkeresős/bulis férfiakat a szobájukba, mint a kirívóbbak közül lévők. Nálunk férfiaknál inkább az a probléma, hogy rengetegen lemennek kutya szintre, amikor nőt látnak, és önmagukat megalázó módon viselkednek egyesek.
(Mivel leírtad, hogy külsőre(!) és egyéb téren is rendben vagy, jönnek majd a privát "én nem ilyen vagyok" üzenetek bizonygató csajoktól.)
De ugyanez van a férfiaknàl is,mert hiàba nincs kint csak 2 képem akkor is néha jelölgetnek és van 1500 ismerősük 800 képük kint..nyilvàn így szeretnének ismerkedni,bennük sem lehet megbízni.
Jelölgetnek mindenkit,aztàn aki besikerül azt felszedik..szerintem ez is szànalmas.
Nem mindig a nőkben van a hiba!
23\L
Én nem azt mondtam, hogy a nőkben van a hiba. Lehet így jött le. Mind a két nem egymáshoz viszonyulása szörnyű szerintem, már ami napjaink többségét övezi.
Nem csak a tömegével silányuló nők az okai ennek, hanem a férfiak is akik elfogadják ezt és részt is vesznek benne.
Nézd:
Vagy tudomásul veszed, hogy ez egy ilyen világ amilyen vagy nő nélkül maradsz. Ha szűz lányt keresel, akkor keresgélj a gimis lányok közt. Fiatal vagy még te is, nem bűn egy 16 évest felszedned.
Amúgy én láttam pár ilyet, sokszor tényleg K-ból lesz alegjobb feleség.
Vagy menj katolikus papnak és nem kell a csajozáson aggódnod.
Szoktam ismerkedni, de vagy barátjuk van vagy kiderül, hogy szexre kellenék vagy nem is érdeklem az adott lányt vagy olyanok akik már a fél várost végigjárták. Volt idő, hogy nagyon aktívan kerestem, nem lett semmi pozitív, aztán úgy voltam, hogy majd jön ha itt az ideje. Mondanom sem kell, még annyi sem történt mint addig.
Eljárok szórakozni, vannak hobbijaim, de nem jön össze semmi. Netes ismerkedés meg szerintem nagyon dedós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!