Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs barátnőm és tudom az okát. Más is van így ezzel?
Hosszú lesz.
Húsz múltam pár éve, egyetemre járok, magyar átlaghoz képest jó körülmények között élek. Amiért ezen az oldalon a korombeliek a legtöbbet aggódnak mindenem megvan. Autóm, 180 centinél is magasabb vagyok, izomzatom is férfi emberhez méltó és arcra is bejövök sokaknak, még ha nem is vagyok minden nő álma. Önbizalmammal sincs különösebb baj és a jellemem sem olyan amivel elüldözöm magam körül az embereket. Mondhatnám úgy, hogy sokan kedvelnek. Nem tudom mennyire, de több társaságnak is tagja vagyok, ők hívnak és nem én koslatok.
Szóval lényegében nem panaszkodhatok semmilyen errefelé gyakori ezért meg azért nincs nőm és útálnak dologra.
Bevezetésnek ennyit és persze még a lényeget, hogy nem volt még barátnőm.
Gondolkodom egy ideje, hogy minél átfogóbban lássam, hogy miért nincs barátnőm. És lényegében rájöttem. Nem tudok megfelelő nőt találni. És nem azért, mert egyetlen cicababa sem áll velem szóba vagy egyetlen csaj sem akart még hazavinni estére. Nem ezért.
Egyszerűen szinte már nem is keresgélek. A jelen kor ÁLTALÁNOS női viselkedése az, ami engem eltántorít a nőktől. Naponta látok, összefutok, társaságba keveredek nekem tetsző lányokkal, de egyszerűen nem akarok meghódítani egyet sem. És tudom a választ is, hogy miért nem. Az a töménytelen önmagát mutogató, könnyűvérűnek mutatkozó nő az oka. Mit látok? Van amelyik havi, van amelyik heti és akad amelyik napi szinten "árulja" magát a világ előtt a Facebookon, az Instagramon vagy akár a Tinderen. Valahogy számomra ocskák lettek a nők, pedig tudom, hogy nem mind ilyen, de hiába találkozok egyel az utcán, a könyvtárban vagy a boltban és hiába tetszik meg, nincs ráírnva, hogy nem a Tinderen hírdeti magát estére. Vagy ha nem a Tinderen akkor a Facebookon fűzik 5-en párhuzamban. És tudom, hogy ez megy, persze nem minden lánnyal csinálják ezt, de aki egy kicsit is dekoratív, csinos vagy ad magára azt már szinte közkincsként kezeli a mai férfi társadalom. És számomra kollektíve ez az egész annyira visszataszító, hogy nincs is kedvem egy nő kedvéért sem odatenni magam, hogy meghódítsam, hogy esetleg virágot vegyek neki vagy elhívjam bárhová. Minek? Minek gondolkozzak én ilyenen amikor manapság az járja, hogy beregisztrálnak az Instagrammra, felnyomják a csini képeiket (és nem csak a nagy bulis ribik) aztán meg Tinderen a fél város húzogatja őket jobbra, utána meg máshol is húzogatják őket vagy ki tudja.
Keresek egy lányt akivel megismerjük egymást, megtetszünk egymásnak és megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni egymásból egymás iránt.
De az ami most megy a húspiacon az engem nem érdekel és sajnos számomra szennyezi az egész partner keresési légkört. Nem vagyok nőgyűlölő, de valahogy elértéktelenednek számomra a nők ezek által a felszínes dolgok által. Egyszerűen már nem azt látom, hogy társat keresnének az emberek vagy szerelmet, hanem azt, hogy minél jobb vagy minél több szexpartnerük legyen.
Konkrétan én emiatt az ócskuló világ miatt nem foglalkozok annyira a nőkkel mint amennyire kellene ahhoz, hogy barátnőm legyen.
Nem minden nő ilyen, tudom. És lehet, hogy rossz helyen is keresgélek, tudom. De ez nem változtat azon, hogy egyre inkább ez a silányodás megy a férfiak és nők részéről is.
Más férfitársaim is így látják a hétköznapokat?
Értem. Szóval te vagy maga a tökély, a tökéletes nagybetűs férfi és azért nem találsz barátnőd mert nem méltó hozzád egy mai nő.
Gondolom az a sok nő aki epekedik utánad nagyon sajnálja, hogy nem érhet fel hozzád.
Ugyanúgy a felszínt nézed, mint ahogy előadod hogy ezek a nők is felszínesek.
Egyrészt, borzalmasan nagy általánosítás. Attól hogy valaki fent van és aktívan használja a közösségi oldalakat, attól ő nem árulja magát, és a könnyűvérűségre is kár következtetni, még nagyobb hiba ezt mindenkire kiterjeszteni.
Másrészt, emiatt a hibás kiterjesztés miatt a többi nőhöz sem tudsz előítélet nélkül közelíteni, anélkül alkotsz róluk ítéletet, hogy akár egy szót is beszéltél volna velük. Ezzel pedig az ártatlanság vélelmét sérted meg.
Hogy egy másik példával világítsam meg: TFH van egy olyan statisztikád, hogy a zöld hajú férfiak 55%-a megcsalja a párját. Te ebből következtetsz-e arra, hogy az össze zöld hajú férfi megcsalja a párját? Következtetsz-e arra, hogy az összes férfi megcsalja a párját?
Egyébként a leírt jelenség létezik ,de messze nem olyan rossz a helyzet, ahogy előadod.
22/F
Én úgy látom nőt találni csak pénz kérdése.
A festett libák akikről beszélsz meg a célirányos gold diggerek, akik csak a testükkel akarnak férfit fogni.
A másik, akik nem ilyen liba stílusúak meg fejlesztik magukat belülről. De ők is gold diggerek, csak valami műveltséget is mutatnak fel néha, meg nem libásan néznek ki.
50 cent is megmondta. Ne foglalkozz nőkkel, mert csak lehúzzák a karriered. Menj nélkülük. Ha kell majd akkor lesz ígyis úgyis amikor gazdag leszel. Választasz majd egyet aztán lesz gyerek, ha kell. A testi vágy meg úgyis mellékes.
Szolíd lányok?
A legegyszerűbb teremtések közül is jócskán vannak Tinderen. Sőt, nem is a külső az ami megszabja, hogy könnyűvérű-e az illető (tapasztalat).
És nem a cicababák érdekelnek, de gondoltam ez a kérdésből egyértelműen kiderül.
Közösségi oldala válogatja, hol miért qrválkodnak az emberek. A fb-n likeokért, az instán követőkért, a tinderen meg....Azt a dilemmát remélem érti a nagyérdemű, hogy egy randira visz a legény egy szál virágot és mond a lánynak pár szépet (csak azért párat, nehogy túlzásnak legyen beállítva) közben a csaj posztolja a kaját amit rendelnek és mire megeszi kap is 30 bókot, 120 likeot, 40 kommentet ca 60 embertől. Mennyire illúzióromboló ez ? Lehet/érdemes ezzel versenyre kelni ? Szerintem ebből a szempontból igaza van a kérdezőnek és szerintem inkább arról van szó, hogy belátta, hogy minek vágyna a csaj egy ember figyelmére, ha ugyanazon idő alatt több embertől több figyelmet kap. Nyilván ez csak kisarkított példa, de azért vannak jócskán akik randi alatt is posztolgatnak/textelgetnek, így meg minek vergődne az ember...
30/f
Magasak az igények, nincs ezzel semmi baj. :) Én lányként írok (ezért bocsi), de hasonlóan érzek. Tudom, hogy azért nincs párom, mert mást várok el, mint ami mostanában megy. Nem ítélem el, tényleg abszolút semmi baj nincs azzal, ha valaki nem akar elköteleződni, nem tud vagy nem akar tanulni és képezni magát, vagy ha mégis, nem ad magára, vagy ha minden egyben, sosem látom, mert nekem sem túl nagy a mozgásterem (és azért ez is számít). Hogy mennyire nem tudok azonosulni a korosztályommal (és mennyire nem vonz szexuálisan ezzel párhuzamosan egy idősebb korosztály, akikkel meg remekül kijövök), azt nehéz lenne megfogalmazni. :D De ez nem olyasmi, amiért tőlük undorodni kellene. Egyszerűen más világ vagyunk. Kell olyan is, ilyen is. Most persze, tudom, hogy nyomasztó ez a "senki sem kell igazán, yolo" dolog számunkra, de én próbálom megérteni azt az oldalt is. Nem jó az, ha az ember elkezd skatulyázni és rossz érzéssel gondolni másokra.
Szerintem az korrekt, ha az ember annyit vár el (és semmiképp sem többet) a másiktól, amennyit nyújtani tud. Ha én törődöm mással, figyelek rá és érdekel, ami érdekli, elvárom, hogy meghallgasson és beavathassam az én hülye érdeklődési köreimbe. Ha én edzek és adok magamra, amennyire lehet, akkor miért ne tehetné meg ezt a másik nemben bárki? Ha én tanulok, van ezer tervem, érdekel a világ, a kultúra, a tudomány, szeretnék ilyen társat. És ezzel szerintem abszolút nincs semmi baj. A baj azzal van, hogy el kell döntened, mennyit ér ez meg. :) Én tökjól elvagyok így, fiatal vagyok még megtalálni a jövendőbelit, válogathatok kedvemre. Néha zavar az egyedüllét, de ez nem olyasmi, amiről nem én tehetek. Ezt akartam (és te is), viseljük a következményét, hogy nem fog menni csak úgy.
Hasonló probléma egyébként van egy meleg ismerősömnél is. Ő is kisebbségnek számít jelenleg, neki meg még az is ott van, hogy sokan elítélik emiatt. De ő is és én is egyetértünk abban, hogy meg fogja találni a zsák a foltját.(:
20l
Nem az igények magasak, hanem egyszerűen herotja van a lányoknak abból, hogy első randin smacizni kell, másodikon dugni, kvazi ismeretlennel. Nyilván, egy klubban, felreszeg csajokkal könnyebb, de ők mennek a ribi kategóriába. Amit nem értek, mert, a sok dugni akaró pasi akkor mi? Nekik lehet? Normális lány nagy ívben kerüli a tindert és tarsait. A nő legyen szerény, visszafogott, senkivel ne dugjon, de pont veled a 2. randin.
Tipikus esete a fehér lovon jövő hercegnek pasi oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!