Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves nő vagyok, és PCOS betegségem van valaki ezt el tudja fogadni?
Miért ne létezne? Nem minden emberből haltak még ki a régi eszmék. Nem mondom, hogy könnyű, de lehet azért párt találni. Nekem vitiligom van, mégis volt 2 komoly kapcsolatom. Persze kaptam negatív jelzőket is bőven, de hát ez ilyen. Szóval egyáltalán nem reménytelen a helyzet. ;)
24/F
Gondolom kezelteted magadat, szóval nem csak letudod annyival, hogy ez van és kész. (Ugye ha jól tudom valamilyen hormonális kezelést alkalmaznak ennél a betegségnél.)
A szőrösödés ellen lehet tenni, ha hajlandó vagy rá, akkor az oké lehet.
Hosszabb távon ami komolyabb nézeteltérést okozhat például az az, ha mondjuk meddő maradsz. Oké, ezzel együtt is el lehet fogadni a másikat, de azért nem kicsi próbája egy hosszú távú kapcsolatnak, mint például a házasság.
31F
És milyen kezelést kapsz? Mert ha rendbehozod a hormonháztartásod, aztán legyantázod mindened, nem fog, vagy csak normális mértékben fog visszanőni a szőr.
Tapasztalat, nekem is pcos-em van.
#6 - a randikra fel tudsz készülni, kapcsolaton belül meg úgyis megbeszéled a másikkal. Aztán vagy elfogadja, vagy ha meg nem tudja elfogadni, akkor mehet amerre lát, nem?
Nem kell ezen annyi rágódni. :)
Ahogy mások is mondták és én is írtam már: orvosi kontroll + szőrtelenítés, nem kell ettől teljesen befordulnod huszonévesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!