Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, bejönne nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, bejönne nektek egy komoly, visszafogott, nem igazán nagydumás pasi?

Figyelt kérdés

2017. máj. 21. 12:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Arról van szó, hogy tudok beszélni olyan témákról, melyek érdekelnek, és tudok ismerkedni, ha nagyon szeretnék. De nem vagyok "laza csávó". Jobban szeretem a komoly beszélgetéseket, mint a csevegést.
2017. máj. 21. 13:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdéseknél a nők úgyis azt fogják írni, amit hallani szeretnél, illetve ami jó fényt vet rájuk. A többség úgysem azt fogja írni, hogy "a jó dumától esik le rólam a bugyi", vagy hogy "szájtátva hallgatom az öndicséretet és a fellengzős dumát, mert a komolyabb témákhoz nem tudok hozzászólni". :)
2017. máj. 21. 14:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy bejön nekik. De minden a külsőn múlik.

Ha csendes, visszahúzódó de mellé jóképű, azt mondják rá komoly és titokzatos. De ugyanez, csak rossz külsővel = gyáva és határozatlan.

Ha hangos, nagydumás de mellé jól néz ki, akkor határozott és szexi. Ha ugyanez előnytelen külsővel, akkor béna és nevetséges.

Így megy ez, ha jól nézel ki lehetsz kb akármilyen (a nagyon végleteket leszámítva) de sikered lesz. Rossz külsővel is lehetsz akármilyen belülről, de nem lesz sikered vagy csak kőkemény munka árán.

2017. máj. 21. 15:47
 14/15 A kérdező kommentje:

Azért talán lehetnek őszinték is, anonimitásba burkolózva...

Jól nézek ki, és viszonylag (nem drámaian) csendes vagyok.

2017. máj. 21. 20:42
 15/15 anonim ***** válasza:
#14: Annyira őszinték, hogy ihaj. Egyrészt az anonimitás éppen azt erősítheti, hogy büntetlenül írhatnak bármit, másrészt én elég sok lánnyal beszélgettem már itt az évek során, hát több volt a szájkaratés, mint a valóban őszinte és tisztességes. Ráadásul én sem vagyok sem nagydumás, sem öndicsérő, bár hülyéskedni elég gyakran szoktam, de érdekes módon nem igazán jött össze sem a netes, sem a személyes ismerkedés, pedig nem tartom magam ördögien rondának. Ennyit arról, hogy habár sok nő szereti azt hangoztatni magáról, hogy á, neki nem a nagydumás, népszerű csávók kellenek, én mégsem ezt tapasztaltam az ismerkedéseim során. A 12-es voltam.
2017. máj. 21. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!