Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fürtökben lógnak rajtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fürtökben lógnak rajtam a ronda csajok, viszont széppel még soha nem volt dolgom. Hogy van ez?

Figyelt kérdés

Már majdnem 200 csajnál járok. Folyamatosan jönnek, gátlástalanul felszednek. Aztán mindenkinek azt mondják milyen jó pasit szedtek össze. Rendesen harcolnak értem, néhányat alig lehet lerázni.

Már középiskolában, egyetemen is így volt, azóta meg duplán.

Szeretnék egyszer egy olyan barát őt aki nekem is bejön. Kiváncsi lennék milyen lehet egy ilyen kapcsolat. Nem akarom becsapni ezeket a nem bejövős csajokat, tisztázni szoktam hogy nem akarok kapcsolatot velük. Ennek ellenére sok ajándékokat vesz nekem, magához akar költöztetni, ilyesmi. Mindent megtettem ami tellett, kihoztam magamból a maxot, de így is azt veszem észre hogy aki kicsit szebb az átnéz rajtam, hiába próbálkozom.

Miért lehet ez? Sokan panaszkodnak itt hogy ronda srácok és senkinek nem kellenek. Elvileg én is annak tartom magam, szerintem mások is. Miért van hogy a csúnyább csajok megőrülnek értem? Nem tudok elmenni úgy szórakozni hogy 3-4 ilyen csaj ne akarjon felszedni.

Azt könyveltem el magamban, hogy biztos a rondább lányoknak mindegy, csak legyen valaki, lejjebb adtak az igényeikből. Sokféle van köztük amúgy, ügyvédcsaj, tanítónő, vállalkozó, kozmetikus, egyetemista, bolti eladó, stb.

Viszont itt rengeteg kérdést olvasok, meg sok barátom is panaszkodik hogy a legcsúnyább csajoknak is nagy az igényük minimum a herceg fehér lovon. Inkább nincsenek senkivel. Legjobb barátomnak mondta meg a szemébe ezt egy csaj legutóbb.

Lehet egyszer olyan barátnőm aki nekem is tetszik? Ha bejövök az összes ronda nőnek akkor lesz egyszer egy nekem tetsző aki viszonozza? Miért lehet ez az egész helyzet?

2017. máj. 21. 09:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Már nem is szoktam showder klubot nézni, elég ebbe a kategóriába beleolvasni.

ma is sziporkáznak a srácok, olyan kérdések meg válaszok vannak, hogy sok stanup comedista innen is meríthetne ötlete a következő előadásához.

2017. máj. 21. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!