Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek is könnyebb összeismerkedni egy átlagos külsejű nővel, mint egy széppel?
Nem.
Indok:
A pasik általában úgy gondolkodnak, hogy egy átlagos csajnál egyszerűbb próbálkozni, mert azok nem kellenek senkinek, ezért nincsenek olyan nagy igényeik. A probléma ott van, hogy a pasik 90% nem tud ismerkedni, ezért a 90% így is vélekedik. Ez azt jelenti, hogy az átlagos nőket megrohamozzák, akiknek az önbizalma ettől az egekbe szökken, következésképp sokkal nagyképűbbek lesznek.
Ezzel szemben a szép nők panaszkodnak, hogy a pasik nem mernek hozzájuk odamenni. Bármilyen furcsa de igaz: sok nőt szólítottam már meg, és mindig azt tapasztaltam, hogy a szépekkel jobban el tudtam beszélgetni. Átlagos közül volt, aki durván lekoptatott.
szerintem nem...
legalábbis a tapasztalataim nem ezt mutatják...
22F
Valamilyen szinten igen, könnyebb.
Vegyünk egy szép embert, férfit vagy nőt, mindegy. Egész életében azért dicsérték, mert jól néz ki. Ennyiért. Nem azért, mert ügyesen fest, vagy mert jól beszél mandarin kínaiul, hanem azért, mert élvezet rá nézni, ergo teljesítményt nem igénylő dolog miatt kapott bókokat egész életében. Az ilyesfajta dicséretek nagyon hamar képesek felduzzasztani az emberi egót, aminek a végeredménye egy eltorzult ember lesz, aki oda meg vissza van saját magától, az ilyenek pedig úgy amblok mindenkit lenéznek. Az ilyen emberek meglehetősen válogatósak, mert úgy gondolják, hogy hozzájuk csak a kiválasztottak érhetnek fel, a többi paraszt meg maradjon meg saját magának. Ez alapvető pszichológia. Ha valakit túl sokszor dicsérnek meg úgy, hogy közben az illető semmit nem csinál, akkor a szóban forgó ember nagyon hamar elszáll magától. Így működik az ember. Az emberi önkép tetemes része a többi ember visszajelzései alapján formálódik. Ha valakit egész életében úgy kezelnek, mint pl. egy velociraptort, akkor az illető egy idő után a magas fűben fog állni és embereket fog harapdálni. Ez csak egy elvetemült példa, de jól szemlélteti, hogy az ember mennyire a többi ember értékelései függvényében alakítja saját magát. Ezért is nehezebb normális emberi kapcsolatokat kialakítani egy alapvetően szép emberrel. Természetesen a szépsége mellett lehet más, érdemi teljesítménye is, de az esetek többségében egy szép ember csak annyit tud felmutatni, hogy esztétikusan veri vissza a fény.
Részben igaz lehet, de egy szép nőt is nagyon zavarhat, ha folyton csak a külseje miatt dicsérik. Találkozni egy olyan férfival, aki meglátja benne a nőt és nem csak egy értékes trófeaként tekint rá, számára nagyon ritka dolog (mert mindenki akar tőle valamit és magával a nővel, mint emberrel nem is törődik), ezért már pusztán ezért nagy előnyből indul az adott férfi.
Másrészt - mint írták - a férfiak többsége (józanul) oda sem mer menni hozzá.
Van igazság abban,amit mondtok,de szerintem szerencse az egész.Láttam már szép nőt is nagyon átlagos pasival.
Nekem is volt anno szép és átlagos barátnőm is életem során.
Az mondjuk tényleg igaz,ha valaki nagyon szép és sokszor dicsérik is az egy idő után nagyon elszáll magától,meg szerintem azok könnyebben is félre kefélhetnek...Bár ez az átlagos csajoknál is előfordul azért.
Egyébként egy jó szex sok mindenre képes,ezért lehet akár átlagos palinak is jó nője.A szex pedig sokáig megtartó dolog.A harmonikus párkapcsolat pláne az.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!