Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem ilyen nőt megkaparintani, ha nincs kocsim és kevés a fizetésem?
Megkaparintani? Az azt jelenti, hogy magadévá tenni, birtokolni?
Nincs.
De nem azért, mert nincs kocsid, és kevés a fizetésed. Ez a nő ragyog, csillog, visszafogottan elegáns, és süt róla, hogy nem buta. Ez a nő maga választ, olyanok közül, akik külsőre is jól néznek ki, és okosak, intelligensek, az életben pedig sikeresek.
Neked azért nincs kocsid, és azért alacsony a fizetésed, mert nem vagy sikeres. Ezért nem ilyen nőket kell keresned, hanem szerényebbeket. Ugyanolyan boldog lehetsz olyan mellett is.
Először is magáról a nőről. Szép nőt sejtet a fotó (nem a legjobb kép), de nem mondanám, hogy nem találkoztam már hasonló, vagy jobb nőkkel. Egy kép alapján nem lehet megmondani, hogy a rajta látható nő anyagias, vagy nem. Nem is kellene az anyagiasságra kihegyezni. Ismertem jó nőket, akik nem voltak anyagiasak, de találkoztam már ronda nőkkel is, akik nagyon anyagiasak voltak. Ez nem külső függő.
Attól függ, hogy a honnan jön a nő, milyen családból, milyen nevelést kapott, milyen körökben mozog, milyen helyzetben van, mi van a fejében, milyen a mentalitása. Rajtad is sok áll, milyen a mentalitásod, milyen lehetőségek rejlenek benned, mit érhetsz még el. Ha nagyon fiatal vagy, akkor nem a pénz és az autó hiányán kellene keseregni, mert ebben az esetben ez még túl korai. Még lehet pénzed, autód. Lehet olyan nőd is, akit akarsz. Lehet, hogy a mentalitásoddal van baj. Ha magad anyagias vagy, akkor az anyagias nőkhöz fogsz vonzódni. Változtatni kell a hozzáállásodon és akkor változik az életed is. Ha látsz egy ilyen nőt, akkor megismerkedsz vele. Ha nem sikerül vele dűlőre jutni és visszautasít, akkor nem dől össze a világ, ettől még nem vagy selejt, csak nem illetek össze. Ilyenkor örülj neki, anyagias nővel nem lehet igazi, őszinte kapcsolatot építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!