Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Váltsak szakmát, szakterületet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váltsak szakmát, szakterületet, ha diplomásként csak átlagbért kapok és ezért sikertelen vagyok a nőknél? De hogyan? Íratkozzak be levelezőn egyetemre?

Figyelt kérdés
Minden más rendben van. De az, hogy nem vagyok igazi családfenntartó átlagos vidéki fizetéssel, így nem kellek, vagy csak pár hónapig, amíg rá nem jönnek, hogy csóró vagyok 31 évesen.
2017. máj. 20. 16:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#4 nem maga a pénz, de ha meghallják, hogy stabil egzisztencia van mögötted és nem szüleiddel/lakótárssal laksz 31 évesen.. az már a többségnél nagyon nagy pirospont!
2017. máj. 20. 18:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem kapcsolódik szorosan a témához, de valahol mégis..Olvassuk itt nap, mint nap,hogy diplomával rendelkezők még véletlenül sem a végzettségüknek megfelelő munkát végeznek.

Kíváncsi lennék,hogy vajon állami ösztöndíjas/államilag támogatott formában végezték el a felsőoktatást?

Mindenki tudja kb-ra legalábbis, előrevetítve,hogy mennyit fog keresni, hogy piacképes lesz-e a diplomája. Miért vág akkor bele a tanulásba az állam - mi - költségén ha nem veszi annak hasznát amit tanul?Eltelnek az évek, és ennyi.

2017. máj. 20. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!