Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

Kedves Boldog Párkapcsolatban Élők!

Ti hogy találatok rá a szerelemre? Annyi módszert próbáltam már, és nem is erőltettem annyira a dolgot...

Bevallom, eljutottam odáig, hogy társkeresőre is regisztráljam magamat, végül meg is bántam. :D

Nem vagyok zárkózott, adok magamra, keveset káromkodok, sokat mosolygok, nem alkoholizálok, nem drogozom, nem cigizek... vékony vagyok, és ha nem is szép, de csúnya biztos nem...

19/L

2017. máj. 19. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%
és ellenzed a drogokat, alkoholt, cigit? Mert ez lehet egy baj.
2017. máj. 19. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:
56%

19 évesen volt először kapcsolatom, és csak úgy jött, kialakult.

Tudom, lehangoló voltam, de azért szurkolok neked.

21/L

2017. máj. 19. 22:31
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

Nos, idősebb vagyok, mint te. A 2 darab komoly, több éves kapcsolatom mind baráti tarsasagbol talált rám, közös ismerősök által.

A jelenlegi véletlen volt, rám kente a metrón a kecsapos burgonyát 😂

2017. máj. 19. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem kerestem, a közös hobbi hozott össze minket.
2017. máj. 19. 22:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Áá ,hát ez a burgonyás holivúd gyanús ;)
2017. máj. 19. 22:44
 6/11 anonim válasza:

5 éve vagyok együtt a barátommal, akit a neten ismertem meg véletlenül, bár nem társkeresőn keresztül. Kalandos történet volt (a részletektől megkíméllek), de mostanra összeköltöztünk és minden hepi.

Az előző barátommal kb. 4 évig voltam együtt. Őt már társkeresőn "szedtem össze", de csak elfecsérelt idő volt, amit magamnak köszönhettem, mert mindenáron összhangba akartam kerülni vele.

A tanulság az, hogy erőltetni semmit nem szabad.

Hallgatni kell a megérzésekre, még ha hirtelen jönnek és marhaságnak tűnnek is első ránézésre.

2017. máj. 19. 22:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves #5: kentek már rám fagyit, öntöttek le itallal, vágták az oldalamba a taskajukat,.... Csak abból nem lett semmi.

Tolták a labamra babakocsit, banyatankot, ha napi sokszor vennéd igénybe a BKK szolgáltatásait, akkor nem csodálkoznal.

2017. máj. 19. 23:13
 8/11 anonim ***** válasza:
És februárban meg egy hajvágást is a figyelmembe ajánlottak, mert a tömött buszon valaki arcába csapódott a copfom 😁
2017. máj. 19. 23:15
 9/11 anonim ***** válasza:

A kutyas sztorikat meg sem említettem, egy spániel a villamoson el kezdte dugni a lábam, a gazdája meg röhögött.

A másik, HEV-en, belső ülésre ültem, erre egy fax felszállt egy borjú méretű ébbel, szajkosar nélkül, hulla részegen, és Szentendreig utaztam, mert nem mertem átlépni a kutyát ......

2017. máj. 19. 23:27
 10/11 anonim ***** válasza:
10%
Szép vagy, mint egy kőműves kanál. 😀
2017. máj. 19. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!