Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogy csináljátok?
Kedves Boldog Párkapcsolatban Élők!
Ti hogy találatok rá a szerelemre? Annyi módszert próbáltam már, és nem is erőltettem annyira a dolgot...
Bevallom, eljutottam odáig, hogy társkeresőre is regisztráljam magamat, végül meg is bántam. :D
Nem vagyok zárkózott, adok magamra, keveset káromkodok, sokat mosolygok, nem alkoholizálok, nem drogozom, nem cigizek... vékony vagyok, és ha nem is szép, de csúnya biztos nem...
19/L
19 évesen volt először kapcsolatom, és csak úgy jött, kialakult.
Tudom, lehangoló voltam, de azért szurkolok neked.
21/L
Nos, idősebb vagyok, mint te. A 2 darab komoly, több éves kapcsolatom mind baráti tarsasagbol talált rám, közös ismerősök által.
A jelenlegi véletlen volt, rám kente a metrón a kecsapos burgonyát 😂
5 éve vagyok együtt a barátommal, akit a neten ismertem meg véletlenül, bár nem társkeresőn keresztül. Kalandos történet volt (a részletektől megkíméllek), de mostanra összeköltöztünk és minden hepi.
Az előző barátommal kb. 4 évig voltam együtt. Őt már társkeresőn "szedtem össze", de csak elfecsérelt idő volt, amit magamnak köszönhettem, mert mindenáron összhangba akartam kerülni vele.
A tanulság az, hogy erőltetni semmit nem szabad.
Hallgatni kell a megérzésekre, még ha hirtelen jönnek és marhaságnak tűnnek is első ránézésre.
Kedves #5: kentek már rám fagyit, öntöttek le itallal, vágták az oldalamba a taskajukat,.... Csak abból nem lett semmi.
Tolták a labamra babakocsit, banyatankot, ha napi sokszor vennéd igénybe a BKK szolgáltatásait, akkor nem csodálkoznal.
A kutyas sztorikat meg sem említettem, egy spániel a villamoson el kezdte dugni a lábam, a gazdája meg röhögött.
A másik, HEV-en, belső ülésre ültem, erre egy fax felszállt egy borjú méretű ébbel, szajkosar nélkül, hulla részegen, és Szentendreig utaztam, mert nem mertem átlépni a kutyát ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!