Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mégis mi a fenéért csináljátok ezt?
Azért mert egyszer, esetleg kétszer megtörtént veled, ne általánosíts!
Rosszat fogtál ki. Gondolom a menő, belsőleg nulla külsőleg atom srácok jönnek be. Akkor meg ne csodálkozzál
Átérzem a helyzeted. Velem ugyanez történt 2 napja. :(
Valószínűleg csak azért csinálják,hogy jól belénk tapossanak,mert ettől érzik magukat nagynak,hogy minél több lányt meghódítanak. :(
Magasról letojom az ilyen srácokat.
De sajnos a mai világban csak ilyen fiúk találhatóak.Behülyítenek,ha nem fekszel le vele dob.Vagy ha esetleg lefeküdtök,jól megkúr aztán ott hagy.
Bármelyik esetben pofára esel.
És valaki megosztaná velem hogy hol találhatom meg őket?Eléggé érdekelne...
Érdekes módon mindig elkerülnek.Kezdem azt hinni hogy nálam van a problem.
Engem 2 eve hagyott el az elso szerelmem, aztan en hagytam el egy csavot akinek en voltam az elso szerelme...
De az egy biztos amire rajottem, egyszer mindenkit hagynak el es egyszer mindenki hagy el valakit...
Es ezt lehet atvitt ertelmben is venni...
Elmondanád hogy te mégis hogy jössz ahoz,hogy így vélekedj rollam?Ismersz?Nem.
Interesting..
Én ezt fordítva tapasztalom. Mondjuk nem sok lánnyan "volt dolgom". Az a kevés is elhajtott, pedig elvileg, néhány ember szerint nem vagyok csúnya. (Úgy 40-60% az arány)
Csak, nekem az a tapasztalatom, hogy a mai lányoknak a sármos, jóképü srácok kellenek. És a többségnek az is kell, hogy legyen pénze. Amit persze meg tudok érteni, én sem jönnék olyannal össze, aki nem tetszik. DE. Én még mindig fordítva tapasztalom. Biztos vannak normális lányok, de én még nem találkoztam egyel sem.
Vagyis helyesbítek: találkoztam már normális lánnyal, de ő is elhajtott. Bár abban az esetben kivételesen meg tudtam érteni. Eleve idősebb volt tőlem 3 évvel (nem nézett ki annyinak) engem meg jobbik esetben 18-nak, de inkább 17-nek.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!