Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy villám,3 kocsim és 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy villám,3 kocsim és 3 havonta nyaralni járok egzotikus helyekre, ismerkedünk? Egy ismerősöm szerint ennyi elég, és rengeteg nő ír neki társkereső oldalakon, miért?

Figyelt kérdés

Gyerekkori jóbarátom. Mindketten jó körülmények között élünk, de neki kicsit más az elképzelése az életről, mindent a könnyebbik részéről közelít meg.

Én is társkeresőzök,átlagos sikereim vannak, havonta egy két tali, de volt már komolyabb kapcsolat is ilyen oldalról.

Persze én nem írok ki hasonlókat.

Neki nagyon fullos barátnői szoktak lenni, sőt, sokszor elég tartós a kapcsolat is, volt neki többéves kapcsolat is netes oldalról.

Nem hittem el, mikor mondta, hogy ezt az egy mondatot szokta elküldeni, és mindig várja kik írnak majd vissza.

Kértem, hogy egy általam kiválasztott oldalon regisztráljon, azokkal a képeivel, amiket felszokott rakni, ha ismerkedik, és küldje el a fentebb leírt mondatot, hogy mik lesznek az eredmények.

Az a durva, hogy még olyanok is írtak, akiknek ő nem is írt, csak megnézték az adatlapját, és rögtön egy kisregényt küldtek a hölgyek magukról.

Volt ott minden, eladó,fodrász, műkörmös, jogász, közgazdász.

Nektek is hasonló észrevételetek van ezeken az oldalakon?

2017. máj. 19. 21:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
15. Sajnos nem tudlak elvenni, en is nö vagyok. Ugy meg nem az igazi. De adol neked egy villát, jo?
2017. máj. 20. 19:45
 22/23 anonim ***** válasza:
#20: Pont ezért írtam, hogy külön csajokat kell keresni a kísérlethez.
2017. máj. 21. 00:11
 23/23 anonim ***** válasza:
Én meg pont ezért mondtam, hogy nem működne a kísérlet, mert egy nő csak egyszer randizhatna vele és sosem tudnátok meg hogy a kocsija miatt nem jött be, vagy mert nem vonzó a srác az adott nőnek. És azt sem, hogy ha kocsi miatt jön be vagy az adott lánynak tényleg tetszik. Az egyetlen módja, hogy kiderüljön, vonzó-e valaki számára, ha átlagos külsővel randizik s a kocsiját nem lehet látni (ha kávézóban találkoztok, ki látja az autót?)és akkor kiderül, hogy a személye mennyire kelendő. Egyébként nem nagyon, valószínűleg, mert akkor nem lenne gondja a csajozással.
2017. máj. 21. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!