Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy villám,3 kocsim és 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy villám,3 kocsim és 3 havonta nyaralni járok egzotikus helyekre, ismerkedünk? Egy ismerősöm szerint ennyi elég, és rengeteg nő ír neki társkereső oldalakon, miért?

Figyelt kérdés

Gyerekkori jóbarátom. Mindketten jó körülmények között élünk, de neki kicsit más az elképzelése az életről, mindent a könnyebbik részéről közelít meg.

Én is társkeresőzök,átlagos sikereim vannak, havonta egy két tali, de volt már komolyabb kapcsolat is ilyen oldalról.

Persze én nem írok ki hasonlókat.

Neki nagyon fullos barátnői szoktak lenni, sőt, sokszor elég tartós a kapcsolat is, volt neki többéves kapcsolat is netes oldalról.

Nem hittem el, mikor mondta, hogy ezt az egy mondatot szokta elküldeni, és mindig várja kik írnak majd vissza.

Kértem, hogy egy általam kiválasztott oldalon regisztráljon, azokkal a képeivel, amiket felszokott rakni, ha ismerkedik, és küldje el a fentebb leírt mondatot, hogy mik lesznek az eredmények.

Az a durva, hogy még olyanok is írtak, akiknek ő nem is írt, csak megnézték az adatlapját, és rögtön egy kisregényt küldtek a hölgyek magukról.

Volt ott minden, eladó,fodrász, műkörmös, jogász, közgazdász.

Nektek is hasonló észrevételetek van ezeken az oldalakon?

2017. máj. 19. 21:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%
Miert kontorfalazol kerdezo? Miert nem irod le egyenesen, hogy minden no egy penzehes kva, oszt jonapot!
2017. máj. 19. 22:02
 12/23 anonim ***** válasza:
91%

Most komolyan. Egy ilyen pasas mennyivel különb azoknál a nőknél akik kiteszik mindenüket közszemlére? Ezzel ugyis azt mutatja a külvilágnak," hogy nézzétek nekem mim van, innentől kezdve nincs már semmi dolgom csak várni a jelölteket. Ne várjatok tőlem semmi extrát, eredetiséget, empátiát, vagy humorérzéket mert én

-szép vagyok

mert én

-gazdag vagyok.

Örüljetek hogy mellettem lehettek"

2017. máj. 19. 22:05
 13/23 anonim ***** válasza:

Basszus nem hiszem el, hogy egy ilyen xar kamura ennyien ugranak!

Ha a fele igaz lenne, akkor a kissrác ezt a két sort küldözgetné egész éjjel minden nőnek a társkeresőn, nem itt rugózna.

Meg hosszú kapcsolatban se tűnt fel a csajnak, hogy se kocsi, se nyaralás. Ó, hát persze.

Egyébként ha nem az adatlapjára írta ki, akkor miért írnának rá olyanok, akiknek ő nem írt?

Ez a hét legsz.arabb kamuja, ti meg képesek vagytok válaszolni. Tiszta gáz.

2017. máj. 19. 22:19
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem egesz csomo villam van. Tizenkettes kiszerelesben adjak a sved butoraruhazban.
2017. máj. 19. 22:33
 15/23 anonim ***** válasza:
76%

15. Tizenket villad van? Es mondd, elveszel felesegul, ha szepen rebegtetem a szempillamat? Es mondd, ugye a meg a matchbox gyujtemenyedbol is maradt meg nehany kocsid? :)

Az Isten is egymasnak teremtett bennunket! :)

2017. máj. 19. 22:42
 16/23 anonim ***** válasza:

Ugye tudod,hogy haverodat is azok a bizonyos nők azok a fullos nők csak a pénzéért szeretik. Amint találnak jobbat,lelépnek,vagy megcsalják.

De ,ha neked is ez kell ám legyen ,csináld hajrá!! Aztán ne gyere sírni ide 2hét múlva,hogy jaj nincs normális nő,mind hazug ribi...sok sikert

2017. máj. 19. 22:57
 17/23 anonim ***** válasza:

Oké, akik szerint a pénz nem számít: Öltöztessenek fel egy srácot olcsó, gagyi ruhákba és rakjanak alá egy trabantot, majd küldjék el így ismerkedni pár lánnyal. Utána öltöztessék fel a srácot menő, drága cuccokba és pakoljanak alá egy luxuskategóriás autót, majd küldjék el így is randira.

Aztán jöhet az összegzés és a felismerés.

2017. máj. 20. 00:07
 18/23 anonim ***** válasza:
48%
A trabantos sracra raakadnanak a normalis nok, a fullosan kiglancoltra meg a kvak. Van meg kerdesed?
2017. máj. 20. 00:13
 19/23 anonim ***** válasza:
#19: Ez alapján fájdalmasan kevés normális nő van.
2017. máj. 20. 01:00
 20/23 anonim ***** válasza:
Ez a kísérlet a sráccal azért nem működne, mert ugye két eset van: vagy bejön nekem a srác, vagy nem. Ha bejön,akkor is bejön ha trabantja van és akkor is ha valami drága autója. Ha nem jön be, akkor sehogy sem jön be. Viszont ugyanazzal a sráccal csak egyszer tudok randizni. Ha bejön de én nem trabantosan találkozom vele hanem muffmágnes autóval akkor sosem mosom le magamról, hogy csak azért jön be mert gazdag, pedig ez nem igaz. Ha nem jön be de én a kísérletben meg a trabantos változatot kapnám, egyből az jönne le, hogy azért nem jön be mert szegény. Még véletlenül sem a természete miatt. Ezért kell önmagad adni és nem hivalkodni semmivel. A mai világ anyagias, férfiak és nők között is egyaránt sok az anyagias ember, de attól hogy valaki szegény még nem lesz automatikusan normális és vonzó, sajnos. Tehát el kellene ezektől tekinteni és eldönteni ki mit keres, mire vágyik és arra orientálódni.
2017. máj. 20. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!