Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sértő, ha a gyerek miatt ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sértő, ha a gyerek miatt ne akarnak randizni egyedülálló szülővel?

Figyelt kérdés

Velem történt korábban, hogy egy kétgyerekes apuka próbált udvarolni, és elutasítottam. A gyerekeket az anyjuk nevelte, a kisebb épp csak megszületett. A pasi rettentő dühös lett rám, hogy miért vannak nekem útban az ő gyerekei, meg hogy ő ezen nem tud és nem is akar változtatni. Mintha én kértem volna.

De az ok ez volt, zavart, hogy gyerekei vannak, sosem jöttem volna össze egy apukával, mert tudom magamról, hogy nem bírnám elviselni a tudatot, hogy valaki más ugyanolyan fontos neki, mint én és a közös gyerekünk. Sok kapcsolat megy emiatt tönkre, és én nem voltam hajlandó kockáztatni.

De szerintem ez inkább önvédelem, mint támadás.

Ti mit gondoltok, ha ilyen helyzetben lennétek, megsértődnétek emiatt? Hogy valaki nem tud elfogadni gyerekestül? Én úgy látom, sok nő próbálkozik vele, de végül nem megy, és ez csak terhesen, vagy közös baba után derül ki.

2017. máj. 19. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem sértő, ha te korrektül elmondtad, hogy nem tudod ezt így elfogadni, azt neki illik megérteni, tolerálni. Nem mindenki képes más gyerekével jó viszonyt kialakítani, ezt erőltetni nem érdemes. Ne rágd magad!
2017. máj. 19. 21:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen okból jogod van úgy dönteni, hogy befejezel egy kapcsolatot vagy esetleg el sem kezded. Nem kötelező esélyt adni annak, akinek nem akarsz, ezt nem lehet kierőszakolni.

Az már a te kockázatod, hogy később megbánod-e a döntésed.

Én nem kezdenék olyannal, aki dohányzik, iszik, vagy trágárul beszél, a másik kizárja a kövéreket, a butákat, vagy azt aki öregotthonba helyezte idős szüleit.

2017. máj. 19. 21:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem serto. Persze nem jo dolog mert nem akarnam erezni hogy a gyermekem egy akadaly, de el kell fogadni hogy valakinek ez kitaro ok.

Amugy rossz a kategoria, mert nem gyerekneveles hanem parkapcsolat amiben velemenyt kersz.

2017. máj. 19. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:
*kizaro
2017. máj. 19. 22:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem volt rossz kategória,mert direkt kisgyerekes szülők válaszát vártam, de örülök, ha más jobban tudja, kiknek szól a kérdés. Mellesleg nekem nincs társkeresési problémám, és a kérdésben a hangsúly a kisgyerekeken van, ezért vissza fogom rakatni.
2017. máj. 19. 23:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ostobaság emiatt megsértődni. Mindeni azzal randizik/kezd kapcsolatot akivel akar, és olyan igények alapján válogat ahogy neki tetszik.

Én nem kezdtem volna soha gyerekes pasival, de olyannal sem aki elvált, volt már házas.Megvannak az okaim erre, de most nem ez volt a kérdés, nem fejtegetem. Akinek nem tetszik, az így járt. Magánügy.

2017. okt. 26. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!