Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire anyagiasak lettek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire anyagiasak lettek a huszonéves lányok ismerkedésben, mikor 10-20 éve még örült egy lány ha valaki elhívta randizni?

Figyelt kérdés

Ma jöttem haza a busszal.

Mögöttem 4 es ülés, 4 fiatal egyetemista lány ült ott.

Azért gondolom, mert elsőnek az egyetemi dolgokról kezdtek beszélgetni.

Teljesen átlagos lányok, kettő szemüveges is volt.

Aztán az egyik meglátott egy elég jó pasit felszállni és elkezdődött a pletykázás.

nem is olyan jópasi, nézd már meg, hiszen busszal jár.

És innentől lavinaként jött a többi monológ.

Aztán kiderült, hogy az egyiknek van egy nővére, ő diszkóban ismerkedik, állítólag ott lehet csak jópasikat jó kocsival felszedni, de ahhoz nagyon ki kell öltözni, miniszoknya, és kis top kell hozzá.

majd a másik mondja,hogy neki az anyja talált a neten egy oldalon egy pénzes pasit, az elején csak a lovéja imponált neki, később egész jól kijöttek és már a pasihoz is költözött.

Rengeteget tudnék írni, de olyan 20 perc után annyira idegesített az egész, hogy inkább elültem onnan.

Tényleg ilyen ez a mai fiatal generáció?

Vagy ezek voltak csak ilyenek?

Amúgy én majdnem 40 vagyok, nekem ezek a dolgok kimaradtak, akkoriban még csak rendes lányok voltak, egyik sem a kocsit meg a fizetést nézte.

#ismerkedésamaivilágban
2017. máj. 18. 17:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mindig az, hogy meg kell dolgozni a sikerért... A magyarok ilyet nem tudnak... Ne haragudj de nem csak rinyálni tudnak. Én is keményen megdolgozom érte és szépen haladok is, ehhez nem kell külföldinek lenni. Ez nem nemzettől függ hanen az egyén mentalitásától.
2017. máj. 19. 10:35
 22/23 anonim ***** válasza:
11es nagyon igazad van amit írsz,de buta penz vezérelt embereknek sajnos hiába beszélsz...😏
2017. máj. 19. 13:26
 23/23 anonim ***** válasza:
20 éve,amikor még 12-13 éves kölyök voltam emlékszem,hogy általában az unokatesóméknál nyaralatam, 3 lány, a középső akkor volt olyan 17-18 körül, általában velük bandáztam, ebben a korban ugye már érdeklődnek bőven a lányok és a fiúk egymás iránt. Érdekes,hogy mindegyiknek volt párja,pedig egyik sem volt túlságosan gazdagnak mondható. Egyszerűen tudták,hogy hogy tudják jól érezni magukat kevés pénzből. Engem meg 13 évesen abszolút hidegen hagyott a pénz, elég volt egy labda, aztán elvoltam ott a fiatalabb unokatesómmal, a nagyok meg csak romantikázzanak. Aztán este, mikor felmentünk a lakásba, azt elemeztük és azon nevettünk a "kis hugival", hogy a nagyok közül ki milyen technikával csókolózott.:) Jó volt az a korszak az életemben, hiányzik. Kivéve egy-két rossz dolgok ugyebár.
2017. máj. 19. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!