Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire anyagiasak lettek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire anyagiasak lettek a huszonéves lányok ismerkedésben, mikor 10-20 éve még örült egy lány ha valaki elhívta randizni?

Figyelt kérdés

Ma jöttem haza a busszal.

Mögöttem 4 es ülés, 4 fiatal egyetemista lány ült ott.

Azért gondolom, mert elsőnek az egyetemi dolgokról kezdtek beszélgetni.

Teljesen átlagos lányok, kettő szemüveges is volt.

Aztán az egyik meglátott egy elég jó pasit felszállni és elkezdődött a pletykázás.

nem is olyan jópasi, nézd már meg, hiszen busszal jár.

És innentől lavinaként jött a többi monológ.

Aztán kiderült, hogy az egyiknek van egy nővére, ő diszkóban ismerkedik, állítólag ott lehet csak jópasikat jó kocsival felszedni, de ahhoz nagyon ki kell öltözni, miniszoknya, és kis top kell hozzá.

majd a másik mondja,hogy neki az anyja talált a neten egy oldalon egy pénzes pasit, az elején csak a lovéja imponált neki, később egész jól kijöttek és már a pasihoz is költözött.

Rengeteget tudnék írni, de olyan 20 perc után annyira idegesített az egész, hogy inkább elültem onnan.

Tényleg ilyen ez a mai fiatal generáció?

Vagy ezek voltak csak ilyenek?

Amúgy én majdnem 40 vagyok, nekem ezek a dolgok kimaradtak, akkoriban még csak rendes lányok voltak, egyik sem a kocsit meg a fizetést nézte.

#ismerkedésamaivilágban
2017. máj. 18. 17:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Részben igazad van, de azért bármennyire hihetetlen nem mindenki az anyagi jólétben látja a boldogságot és azt hogy "megélem a fiatalságom". Én az évi 2-3 nyaralást simán feláldoznám 2-3 kettesben töltött napra a szerelmemmel egy vidéki kis házban, vagy a saját szobámban:D Mert ha valakit a pénz vezérel kevés eséllyel köt ki olyan mellett akivel tényleg meg van a szeret, az összetartozás stb. (előfordulhat, de ritka). Ez pedig sztem sokkal értékesebb. Csak a felszínes és buta nők elégednek meg a szép kocsival, az utazásokkal, márkás ruhákkal, nekik lehet ezt jelenti azt hogy kiélvezik a fiatal éveiket, de egy intelligens nőnek ez baromi kevés ha nem olyan partnerrel van aki megadja számára az érzelmi és szellemi töltetet. Szóval persze, meg lehet őket érteni, csak azt is észre kellene venni hogy ezek a lányok milyen értékrendet képviselnek.

Na a kérdésre is válaszolva bár én még gyerek voltam 10-20 éve de én is azt vettem észre hogy egyre jobban számít a pénz a kapcsolatok kialakításánál. Ennek sztem amúgy a legfőbb okozója a média, azon belül is a közösségi oldalak megjelenése. Ugyanis ezek az oldalak tele vannak full gazdag fiatal csajokkal (és am pasikkal is) akik egész nap mást se csinálnak csak fényképezgetik magukat, a cuccaikat, a helyeket ahol megfordulnak. A fiatal lányokra ez nagy hatással van, irigyek lesznek, ez lesz számukra az ideál. 20 éve is persze voltak ugyan így gazdagok csak az volt a különbség hogy nem lehetett őket látni ilyen formában és ilyen mennyiségben. 24/L

2017. máj. 18. 18:31
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Mégis az ilyen p*csákat akarjál állandóan a pasik :D Lehet hogy valamit mégis jól csinálnak.
2017. máj. 18. 19:15
 13/23 anonim ***** válasza:
37%

5-ös egy teljesen korrekt választ adtál.

Végre nem egy ,,minden nő k..va",meg egyébb jajj szegény férfiak blabla.

Hanem a tényt írtad.

Csak megerősítelek téged,ès tudjátok mit igazuk van,minek szenvedjen egy olcsójánossal ha megkapja az igazi férfit aki elért dolgokat.

Ès sokan elérnek kollégáim is pl itt kint nyugaton két külföldi mérnök kollégám saját lakás,komoly egzisztencia,èlmènydús èlet,luxus nyaralások,ès nem 40+ évesek hanem 30-32,kapaszkodjatok meg,ôk megcsinálták,tanultak kènyelmesen szèpen èlnek,ès MAGYAROK,kint èlnek már 4 ès 6 éve.

Egyik kollégám legjobb haverja már menedzser 30 èvesen,Volvo S90-ese van.

Akkor mièrt vesződjön egy csinos szexy nő egy sirànkozó palival aki semmit se tud felmutatni?

Amikor rengetegeten elèrtèk màr a sikert ès egyre jobban haladnak.

Magatokba kellene nèzni urak akkor.

Èn is rinya helyett teszek a dolgokèrt most kiküldetèsben vagyok ès làtom a magyarsàg hàt hogy mondjam nem mondok jelzőt,nyomdafesték nem maradna meg.

Elmaradàs 1000 èvekben mèrhető.

Emberek teljesen el vannak,BMW-k,Volvok,Audik ezek a verdàk itt alapok a kinti munkahelyi központban.

Ha egy nő kaphat egy igényes okos sikeres gazdag pasit akinek stílusa van akkor miért érné be Józsival a sorról?

Ha ehetek Beluga kaviárt miért kennék meg egy zsíros kenyeret?

Ezt a nők is tudják ès meg is èrtem,hogy külföldi faszik szedik fel,nagyon megértem.

Ritkaság a törtető férfi,ahogy vezetőm is 31 èvesen két diplommal komoly vezető,szép kecóval,szép autóval.

Inkább törekedni kellene.

2017. máj. 18. 20:22
 14/23 anonim ***** válasza:
két diplomával akart lenni.
2017. máj. 18. 20:24
 15/23 anonim ***** válasza:
Azért sem fogok törtetni, inkább akkor egyedül döglök meg,de csak azért mert manapság ez imponál a nőknek,hogy minnél több pénzem legyen, azért felesleges. Ne a pénzemért legyen velem valaki. Amennyit most keresek nekem elég. Amúgy is a pénz sokszor megváltoztatja az embert, én pedig nem akarok egy mindenkin átgázoló törtető, az emberek elismerésére vágyó,azt kihívó f..sz lenni. Sőt tökéletesen meglennék egymagam emberi társaság nélkül is, csak sajnos bele kényszerít az élet,hogy közöm legyen az emberekhez.
2017. máj. 18. 20:47
 16/23 anonim ***** válasza:

Nekem is van kocsim, mégis BP-en belül tömegközlekedek, mert kocsival full lassú, és parkolni sem lehet rendesen.

Egyébként én nem találkoztam még ilyen lányokkal.

2017. máj. 18. 20:48
 17/23 anonim ***** válasza:
62%

Tehát aki sikeres az kihívó f..sz,hmmm grat.

Egyik kollégám sem az,sőt a vezetőm sem.

Ha neked elég okés,de akkor nincsen rinya ha ez nem elég egy olyan élethez amihez egy másik fél is csatlakozhat.

Igen megváltoztatja,kiegyensúlyozott lesz megváltozik a kisugárzása,egy harmónia lesz úrrá rajta.

-Legszebb kocsikba ülhet

-A legfinomabb legegészségesebb ételeket eheti meg

-ELutazhat egzotikus helyekre

-Élvezheti nagykanállal az életet

Igen tuti megváltoztatja,kényelmes és jó élete lesz tőle.

Társaság nélkül mit csinálnál?

Ülsz otthon a lakásban magadnak és milyen élményeid lesznek?

Szívod a bagót vagy hogy?El se tudom képzelni.

2017. máj. 18. 21:43
 18/23 anonim ***** válasza:

Ja... Mert csak a külföldi pasi a valaki,csak az érhet el bármit is. A magyar egy szenny... Gratulálok...

Még mindig hiszek benne, hogy létezhet számomra nornális nő, de a remény lángja nár épphogy csak pislákol.

2017. máj. 18. 22:49
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem ezt mondtam,de tény,hogy a magyar pasik legnagyobb részben rinyálni,irigykedni tudnak.

Az meg se fordult a fejükben,hogy ezért kőkeményen megdolgozik az illető.

Mint a vezetőm,ő még este 22-től hajnali 2-3-ig az amcsikkal szokott tárgyalni otthonról,meg velük meetingelni,és reggel már 9-10-kor bent van az irodában.

De a laikus mit lát, k..cs..g újgazdag izé meg hozé,de azt a rengeteg irgalmatlan sok melót nem látja bezzeg.

Tény és való,hogy sokkal több a sikeres külföldi mint a magyar,sajnos ez tény ez olyan mint az időjárás.

Nem szenny,hanem lúzuerül gondolkodik és nem érdekli semmi,kettő nem ugyanaz.

2017. máj. 18. 22:53
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
"Legegészségesebb ételeket eheti" Nekem tök mindegy mit eszek, hízni nem tudok. Egzotikus helyek...nem igen kötnek le, egyszer megnézném,de nem igazán érdekel. Szép autó...van jogsim,de nem szeretek vezetni. Egy valamihez lenne jó a rengeteg pénz: Otthon ülni, filmet nézni,cigizni. Társaság: Néha meglátogatnám valamelyik rokonomat. Van elég, úgy hogy nem unatkoznék.Esetleg a barátaimat felkeresném. Látod? Megtudok lenni a luxus sz.rok nélkül is. Gyors internet, valamilyen pc vagy konzol, 5.1 hangfalszett,ennyi bőven elég.
2017. máj. 19. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!