Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi annak az értelme, hogy 30 feletti nők úgy állítják be a helyzetet, hogy milyen könnyű a társkeresés?
pl: Ennél a kérdésnél született pár érdekes hozzászólás.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Pár éve, mikor elváltam 10+ év házasság után, én is azt hittem, hogy 30 felett, jobb napokon is csak átlagos külsővel, két gyerekkel, nem kellek a kutyának se. Legfeljebb 60+ vén pervezeknek egy menetre.
Sose voltam az a bulizós fajta, a társkereső meg olyan ciki.
Ehhez képest pár héttel később már kezdtek bepróbálkozni ismerősök, kollégák, akik tudták, hogy egyedülálló lettem. Nagyon meglepődtem.
Egy pár hónappal később ismertem meg a páromat. Addig is volt pár randi, se semmi komoly. Ráadásul ilyen helyes pasim szerintem még sose volt. Nálam két évvel fiatalabb. Azt se mondhatjuk, hogy "lejjebb adtam az igényeimet".
Úgyhogy a saját tapasztalataim alapján azt mondom, hogy egy nő mindig talál kapcsolatot, ha akar. Szexre bármikor, de komoly kapcsolatra se nehéz.
Nem tudom, férfiakkal mi a helyzet. De én elhiszem, hogy tényleg nehezebb nekik párt találni.
Pl ez a hozzászóló is, hogy neki milyen könnyű volt ezt nem tudom elképzelni, amikor annyi átlagos 30 feletti nő szenved, mert egyszerűen a pasik 30 feletti nőket csak szexre használják stb.
Ezt előbb kihagytam:
"Az fontos még, hogy valaki extroveltált vagy introvertált.
Aki lassabban tud megnyílni, vagy nehezebben ismerkedik a másik nemmel, azoknak több idő kell hogy "meg tudják mutatni magukat", hogy megismerhesse a másik fél ez pedig a mai rohanó világban óriási hátrány!!!!"
Egyszerűen kevés az idő ismerkedni és a helyzet is egyre kevesebb ehhez!
Így azok a férfiak (és nők) akik egyébként stabilak, élni akarók (még ha első ránézésre nem is tűnnek mindig annak az élet gondjai mellett) és a "kémia" is meglenne, hiába, ha nincs elég idő a kibontakozásra, és egyre inkább hely se.
Ebből a szempontból nagyon nehéz a nőknek kiszűrni a csak a farkukat lóbáló, nagy pofájú hamis és hazug illúziókat keltő, és arra - legkésőbb a teherbe ejtésig - rájátszó szélhámosokat...
Ebből a szempontból tényleg nehéz világot élünk. Mivel a mindennapok a korábbiaknál is jobban, a sekélyes kapcsolatoknak és a szélhámosoknak kedveznek.
De mindenkit csak biztatni tudok, hogy ne adja fel, mert mindenki tud - hozzá illő - társat is találni, csak ne a testiséget helyezze előtérbe, hiába az folyik még a csapból is... És fordítson a társkeresésre elég időt!!!
És hogy más mit mond vagy gondol rólad ne foglalkozz vele, mert az csak visszahúz!!!
Add magadat, vagy magadért szeressenek vagy ne is szeressenek!!!
Ha ezt vagy elég erős betartani, nyerhetsz magadnak egy szép életet.
Üdv.: a 10-es hozzászóló, Szabolcs megyéből, az ország pöcegödréből.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!