Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év alatt könnyebb egy nőnek párt találni de 30 felett már egyformán nehéz mind két nemnek?
Én is 35+ vagyok, de még 40 alatt, elvált, iskolás kisgyerekkel.
Szerintem a párkeresés/pártalálás nehézségét nem érdemes nemekre bontani, egyéni képességek, tulajdonságok és szerencse kérdése is talán.
Az átlagnál talán igényesebben, egészségesebben, összeszedettebben nézek ki, rendezett életvitelem van, így igen, sok a jelentkező, ebben az előttem válaszolóknak igaza van.
A problémát inkább csak az eltérő igényszintben látom.
Azok közül a férfiak közül, akiknek megtetszem, kb 90%-a elkötelezett (házas, kapcsolatban stb.), vagy ilyen felelőtlen "barátság extrákkal" jellegű kapcsolatot akar- ez nekem nem pálya.
Nyilván nem az életkorom miatt nehezebb a párkeresés- nálam már az is fontos szempont, hogy van egy kisgyermekem, vagy pl. már nem szeretnék szülni vagy nekem már nem okoz eufórikus érzést a házasság szó és nem tülekszem egy eljegyzési gyűrűért :) Ez néha előny, néha hátrány.
"Vagy kamu és pasi vagy és provokálsz vagy nagyon átlag feletti lehetsz "
Hihetetlen hogy mekkora frusztráltságot kelt benned az a tény, hogy egy nő 30 felett is tud társat találni....mi van te erre élvezel, ha valaki leírja hogy ő bizony nem?
Kissé beteg vagy.
30 felett meg nem lány hanem nő leginkább az a "bepróbálkozó". És miért utasítod el őket? Maga a tudat boldogít hogy 30+-ost lepattintasz? :D érdekes emberek vannak.
Egy dugásra bármikor könnyebb a nőnek párt találni.
Kapcsolatra egyre nehezebb mindkét nemnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!