Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 év alatt könnyebb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év alatt könnyebb egy nőnek párt találni de 30 felett már egyformán nehéz mind két nemnek?

Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 06:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is 35+ vagyok, de még 40 alatt, elvált, iskolás kisgyerekkel.

Szerintem a párkeresés/pártalálás nehézségét nem érdemes nemekre bontani, egyéni képességek, tulajdonságok és szerencse kérdése is talán.

Az átlagnál talán igényesebben, egészségesebben, összeszedettebben nézek ki, rendezett életvitelem van, így igen, sok a jelentkező, ebben az előttem válaszolóknak igaza van.

A problémát inkább csak az eltérő igényszintben látom.

Azok közül a férfiak közül, akiknek megtetszem, kb 90%-a elkötelezett (házas, kapcsolatban stb.), vagy ilyen felelőtlen "barátság extrákkal" jellegű kapcsolatot akar- ez nekem nem pálya.

Nyilván nem az életkorom miatt nehezebb a párkeresés- nálam már az is fontos szempont, hogy van egy kisgyermekem, vagy pl. már nem szeretnék szülni vagy nekem már nem okoz eufórikus érzést a házasság szó és nem tülekszem egy eljegyzési gyűrűért :) Ez néha előny, néha hátrány.

2017. máj. 16. 11:28
 12/17 anonim ***** válasza:
18%
30's ronda kövér nőnek simán lesz pasija. Ellenben egy 30's ronda férfinak sosem lesz nője.(saját tapasztalat)
2017. máj. 16. 12:02
 13/17 Szergej55 ***** válasza:
Semmikor nem könnyebb egyiknek sem, ha az egyéjszakázást kihúzzuk a sorból.
2017. máj. 16. 12:18
 14/17 anonim ***** válasza:

"Vagy kamu és pasi vagy és provokálsz vagy nagyon átlag feletti lehetsz "

Hihetetlen hogy mekkora frusztráltságot kelt benned az a tény, hogy egy nő 30 felett is tud társat találni....mi van te erre élvezel, ha valaki leírja hogy ő bizony nem?

Kissé beteg vagy.

30 felett meg nem lány hanem nő leginkább az a "bepróbálkozó". És miért utasítod el őket? Maga a tudat boldogít hogy 30+-ost lepattintasz? :D érdekes emberek vannak.

2017. máj. 16. 14:55
 15/17 anonim ***** válasza:
a 30-as ronda férfi, ha kigyúrja magát, lehet még szép barátnője is
2017. máj. 16. 20:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Egy dugásra bármikor könnyebb a nőnek párt találni.

Kapcsolatra egyre nehezebb mindkét nemnek

2017. máj. 16. 21:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy dugásra valóban könnyű a nőnek partnert találni, de igényes nő igényes partnert keres. Még dugásra is :)
2017. máj. 17. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!