Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék 5 centivel magasabb lenni?

Figyelt kérdés
165 cm vagyok, 20 éves. A magabiztossághoz hiányzik néhány centi néhány lánynál, a vastag cipőtalp nem jó.

2017. máj. 14. 23:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

És páran azt tanácsolják, hogy vegyen magasabb cipőt :D mert azt soha nem kell le venni, senki nem látja kívülről.

Nem tudsz magasabb lenni sehogy. Ezzel együtt kell élni.

2017. máj. 15. 07:36
 12/20 anonim ***** válasza:
74%
És mire mennél vele? 170 centisen még ugyanúgy nem tekintenek férfinak a nők.
2017. máj. 15. 07:42
 13/20 anonim ***** válasza:

Oroszok csinálnak ilyen műtétet. Méregdrága, sokáig tart és pokolian fájdalmas.

Eltörik a lábszárad csontjait, és csavarokat tesznek be. Mikor kezd összeforrni, akkor eltávolítják a csontszéleket (tulajdonképpen újra eltörik), és így miliméterről miliméterre nő a csont hossza, vagyis a magasságod.

Nem hiszem, hogy érdemes bevállalni 5 centiért. (Én is szeretnék magasabb lenni, de nem ennyire.)

2017. máj. 15. 08:55
 14/20 anonim ***** válasza:

Pedig magasabb cipőtalp ,/télen bakancs nyáron pl nike airmax /,vagy rejtett magasító talpbetéten kívül csak az említett csont eltörős műtét segít. Gyűjts rá pénzt,bár szerintem pénzkidobás lenne.

Esetleg még csinálhatsz punk tarajt :)

2017. máj. 15. 16:18
 15/20 anonim ***** válasza:
És ha 170 lennél azzal szerinted mennyivel lennél előrébb? 170-es pasiként elárulom, hogy ugyanott lennél. A lélektani határ 175 körül kezdődik. Ha azt eléred és helyes is vagy illetve alkatra sem vagy gebe/dagadt, akkor sok lánynál van már esélyed. Az alatt jópár centivel már halovány esélyed lenne ugyanúgy, mint most a 165-el.
2017. máj. 15. 18:03
 16/20 anonim ***** válasza:

15: A 170 vagy a fölötti nőknél biztosan, de jelentem, 170-en innen a nők 60-70%-a van!:)

Nekem sokáig 172 volt a lélektani határ, most 165 a lélektani határ, de csak azért, mert már van olyan ismerősöm, akit vonzónak találok 165 centivel, és már ráhangolódtam erre a lehetőségre. Én nem hiszem, hogy ha alacsonyabb fiúhoz kezdenék vonzódni akkor az akadály lenne.

Te járnál 5-25 centivel magasabb lánnyal?

2017. máj. 15. 18:27
 17/20 anonim ***** válasza:

"Te járnál 5-25 centivel magasabb lánnyal?"

Nem valószínű, de már csak azért sem, mert úgysem az én kezemben lenne a választás lehetősége.

Amúgy a nő magassága már régóta nincs összefüggésben azzal, hogy milyen magas pasival ismerkedik, mert a 173 és a 158 centis csajok körében is egyformán az átlagos (176) vagy afeletti pasik jöhetnek csak szóba. (tisztelet a kivételnek)

2017. máj. 15. 18:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Nyilván arra vonatkozott a kérdés, ha a lány akarna veled járni, és magasabb lenne. Akkor járnál vele?
2017. máj. 17. 00:38
 19/20 anonim ***** válasza:
#18: Akkor természetesen igen, de max 10 centi különbséggel (ami még kényelmes lenne), mert tudok magabiztosan és büszkén viselkedni, nem érdekelnek a társadalmi konvenciók és az ezzel kapcsolatos megjegyzéseket/véleményeket nagyban lesz***m.
2017. máj. 17. 19:12
 20/20 anonim ***** válasza:
19: Köszi. Na, légy nyugodt, ennél nagyobb különbséggel is látok párokat az utcán elég gyakran.:)
2017. máj. 17. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!