Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék 5 centivel magasabb lenni?
És páran azt tanácsolják, hogy vegyen magasabb cipőt :D mert azt soha nem kell le venni, senki nem látja kívülről.
Nem tudsz magasabb lenni sehogy. Ezzel együtt kell élni.
Oroszok csinálnak ilyen műtétet. Méregdrága, sokáig tart és pokolian fájdalmas.
Eltörik a lábszárad csontjait, és csavarokat tesznek be. Mikor kezd összeforrni, akkor eltávolítják a csontszéleket (tulajdonképpen újra eltörik), és így miliméterről miliméterre nő a csont hossza, vagyis a magasságod.
Nem hiszem, hogy érdemes bevállalni 5 centiért. (Én is szeretnék magasabb lenni, de nem ennyire.)
Pedig magasabb cipőtalp ,/télen bakancs nyáron pl nike airmax /,vagy rejtett magasító talpbetéten kívül csak az említett csont eltörős műtét segít. Gyűjts rá pénzt,bár szerintem pénzkidobás lenne.
Esetleg még csinálhatsz punk tarajt :)
15: A 170 vagy a fölötti nőknél biztosan, de jelentem, 170-en innen a nők 60-70%-a van!:)
Nekem sokáig 172 volt a lélektani határ, most 165 a lélektani határ, de csak azért, mert már van olyan ismerősöm, akit vonzónak találok 165 centivel, és már ráhangolódtam erre a lehetőségre. Én nem hiszem, hogy ha alacsonyabb fiúhoz kezdenék vonzódni akkor az akadály lenne.
Te járnál 5-25 centivel magasabb lánnyal?
"Te járnál 5-25 centivel magasabb lánnyal?"
Nem valószínű, de már csak azért sem, mert úgysem az én kezemben lenne a választás lehetősége.
Amúgy a nő magassága már régóta nincs összefüggésben azzal, hogy milyen magas pasival ismerkedik, mert a 173 és a 158 centis csajok körében is egyformán az átlagos (176) vagy afeletti pasik jöhetnek csak szóba. (tisztelet a kivételnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!