Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 28-30 éves férfinak mennyi az a havi megtakarítás Magyarországon, amivel már megfelel a legtöbb nőnek?
Direkt megtakarítást kérdeztem, nem fizetést, mert akkor elég hülye számok jönnének ki. És direkt azért hangsúlyoztam Magyarországot, hogy nehogy jöjjenek itt sokan azzal, hogy "én 600 ezer nettót megkeresek" aztán kiderül, hogy... Münchenben.. (ott ki nem keres annyit? tán egy csöves..)
Vagy ilyenek is kiderülhetnek, hogy 200 ezer forintot keresek... Budapesten éjszakai 12 órás melóval, de ebből még lejön 120 ezer a lakhatásra és a megélhetéssel együtt nem marad semmim. Az ilyen válaszokat is kerüljük, mert ez röhej.
Szóval akkor mennyi az a havi szintű magyar bérekkel számolt megtakarítás, amit a legtöbb nő már korrektnek tart egy 28-30 éves férfitól? (Lehet az ingatlan hitelbe törlesztő részletben vagy autó lízingben, a lényeg, hogy haladjon előre az élete)
inkább tanulj meg gördülékenyen nőkkel beszélni.
tanuld meg hogyan kell megnevettetni őket.
és persze tanulj meg félisten módon dugni.
és akkor nem kell ilyenekkel foglalkoznod,mert ha ilyenné válsz és nem vagy törpe sem,akkor a nő akkor is a küszöbödre fog feküdni ha egy csóró vagy,vagy akár bankrabló.
tehát erős keret,nagy farok,jó duma és a tiéd lehet akármelyik jó csaj,sőt alkalomadtán még el is tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!