Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi szemellenzőt hord ezen az oldalon vagy nem tudja kivenni a kezét a biliből?
Komolyan, itt ülök és olvasom a kérdéseket, minden ötödik normális csak, a többi meg arról szól, hogy:
-"normális" fiú és a "csúfgonosz,kopasz-gazdag-ötvenes-BMWs ádáz harca a nők kegyeiért, de a jó elbukik ebben a kegyetlen nőkkel teli világban
-bármilyen "nőknek csak a pénz és a bunkók kell" kategóriás világfájdalom
-alacsonyvagyokezértnemkelleksenkinek
-fszomatazegészbe, inkább megyek egyéjszakások után kajtatni... Ja, az meg nem jön össze, brühühüüh...
És társai.
Urak! Komolyan. Valaha elgondolkodtatok azon, hogy mi lenne fontos egy normális(!) nőnek? Úgy értem, mi lenne igazán fontos, abban a világban, amit ti a csőlátásotok miatt képtelenek vagytok meglátni? Kérdezném:
Mióta érdekel titeket az a nő egyáltalán, aki a pénzre megy, komolyan megér egy kérdést? Tényleg annak akartok megfelelni?
Mióta számít normálisnak a szorongás és az önbizalomhiány?
Nem gondolkodtatok el azon, hogy arra kellene elsősorban gyúrni, hogy ne legyenek komplexusaitok és kerek, egész emberek legyetek?
Ki talál az egészséges emberek közül férfiasnak olyasvalakit, aki árasztja a gyűlöletet és a negatív érzelmeket és képtelen kezébe venni felnőtt ember módjára az életét?
És ki akar olyannal kezdeni, aki egyrészt k_rvázza a nőket, másrészt magával sincs kibékülve és pár nélkül nincs élete (céljai, karrierje, törekvése arra, hogy fejlődjön)?
Egy kapcsolat arra való elsősorban, hogy mindkét ember feltöltődjön benne és élvezzék egymás társaságát a szó legtágabb értelmében. Ehhez két egész ember kell. Különben abból nem lesz semmi őszinte, mert csak adni egyszerűen képtelenség sokáig. És csak az egyik félnek élni az életét a kötelességeivel, hobbijával és a stabil kis életével oda vezet, hogy sikítva menekül azok elől, akik képtelenek a saját lábukon stabilan állni (nem, nem anyagilag, elsősorban nem anyagilag). Egy normális nőnek és egy normális férfinak szerintem olyan társ kell, aki szintén normális. És van kiállása és élete, nem azért fog járni vele, hogy meggyógyítsa, mert ez nem így megy.
Javítsatok ki, ha tévedek. Kíváncsi vagyok a véleményekre.:)
20L
Mindenki abban hisz, amiben akar. Ha szerinted dajkamese, akkor lehet bármi a valóság, te csak ezt fogod látni. :) Csakhogy attól, hogy ez a te berögzült (bocsánat) baromságod, a valóság nem biztos, hogy ez. Ahogy abban az esetben, mikor a nőket pénzéhesnek mondják. Ki mit akar észrevenni... :) Könnyű úgy forgatni a szavakat, hogy más hibája legyen vagy hogy ne kelljen ellene semmit tenni, mert elvileg nem tudtok. Holott tudnátok.
Csak egy ilyennel szembesíteni az embernek magát olykor nehezebb, mint elfogadni a tényt. Mert az egy dolog, ha rájövök, hogy sz_r vagyok, megesik, mindenkivel. De rájönni, hogy sz_r vagyok, és nem kellene annak lennem, mert ez nem én vagyok, de változtatni nem elég erős (hiszen azért az embernek a belsőjén formálni szerintem nagyobb akarat kell, mint mondjuk lefogyni, elég, ha csak olyan apróságra gondolunk, hogy valaki abbahagyja a panaszkodást és ahányszor ki akar bukni belőle, egyrészt észre kell vennie, másrészt vissza kell fogjija, harmadrészt komolyan is kell gondolnia, hogy nem olyan vészes a dolog, hogy megérjen egy sor hisztit) na az keményebb dolog.
11 es
Mondanám hogy mutatok rólam kèpet,de úgy is el hánynád magad!
16-os.
Nem hiszem, hogy annyira szélsőségesen néznél ki, hogy elhányjam tőle magam.
Nagyon sok pontban egyet tudok veled érteni, de nekem az a benyomásom, hogy a férfiak nagy része nem a "normális" nőket keresi.
Hosszú lesz, de nemrég történt meg az eset, és teljesen ideillik: Társkeresőn ismerkedtem meg a pasival (tudom, úgy kell nekem), aki nem kifejezetten jóképű, bár nem is csúnya, a képzettsége és a fizetése is alacsonyabb az enyémnél, de ahogy beszélgettünk, megfogott benne valami, így találkoztunk. Rögtön az első randin megkérdezte, hogy elzárkózom-e a műcicik kérdéskörétől; hogy mennyire érdekel a divat, mert a táskám fekete, a cipőm meg sötétkék, ráadásul nem is magassarkú; miért otthon festem a körmöm, mikor a műkörmös szebbet tud; és miért nem olvasok csajos újságokat, mikor az hozzátartozik a női léthez. (Nem vagyok csúnya, a helyzetnek megfelelően, bár nem kihívóan öltöztem fel.) Gyakorlatilag kifejtette, hogy egy nagymellű, divatorientált plázacicát szeretne, aki okos, jól keres, és lehetőleg saját lakása, kocsija van. Mikor elmondtam, hogy szerintem nem vagyunk közös hullámhosszon, jött az általad leírt: csúnyavagyokneked, nemvagyokeléggazdag, mindennőribac. Nem akarok általánosítani, de biztos vagyok benne, hogy az úriember nincs egyedül ezzel a látásmódjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!