Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi szemellenzőt hord ezen az oldalon vagy nem tudja kivenni a kezét a biliből?
Komolyan, itt ülök és olvasom a kérdéseket, minden ötödik normális csak, a többi meg arról szól, hogy:
-"normális" fiú és a "csúfgonosz,kopasz-gazdag-ötvenes-BMWs ádáz harca a nők kegyeiért, de a jó elbukik ebben a kegyetlen nőkkel teli világban
-bármilyen "nőknek csak a pénz és a bunkók kell" kategóriás világfájdalom
-alacsonyvagyokezértnemkelleksenkinek
-fszomatazegészbe, inkább megyek egyéjszakások után kajtatni... Ja, az meg nem jön össze, brühühüüh...
És társai.
Urak! Komolyan. Valaha elgondolkodtatok azon, hogy mi lenne fontos egy normális(!) nőnek? Úgy értem, mi lenne igazán fontos, abban a világban, amit ti a csőlátásotok miatt képtelenek vagytok meglátni? Kérdezném:
Mióta érdekel titeket az a nő egyáltalán, aki a pénzre megy, komolyan megér egy kérdést? Tényleg annak akartok megfelelni?
Mióta számít normálisnak a szorongás és az önbizalomhiány?
Nem gondolkodtatok el azon, hogy arra kellene elsősorban gyúrni, hogy ne legyenek komplexusaitok és kerek, egész emberek legyetek?
Ki talál az egészséges emberek közül férfiasnak olyasvalakit, aki árasztja a gyűlöletet és a negatív érzelmeket és képtelen kezébe venni felnőtt ember módjára az életét?
És ki akar olyannal kezdeni, aki egyrészt k_rvázza a nőket, másrészt magával sincs kibékülve és pár nélkül nincs élete (céljai, karrierje, törekvése arra, hogy fejlődjön)?
Egy kapcsolat arra való elsősorban, hogy mindkét ember feltöltődjön benne és élvezzék egymás társaságát a szó legtágabb értelmében. Ehhez két egész ember kell. Különben abból nem lesz semmi őszinte, mert csak adni egyszerűen képtelenség sokáig. És csak az egyik félnek élni az életét a kötelességeivel, hobbijával és a stabil kis életével oda vezet, hogy sikítva menekül azok elől, akik képtelenek a saját lábukon stabilan állni (nem, nem anyagilag, elsősorban nem anyagilag). Egy normális nőnek és egy normális férfinak szerintem olyan társ kell, aki szintén normális. És van kiállása és élete, nem azért fog járni vele, hogy meggyógyítsa, mert ez nem így megy.
Javítsatok ki, ha tévedek. Kíváncsi vagyok a véleményekre.:)
20L
mindenki rátudja fogni valamire a sikertelenségét :)
én pl arra fogom, hogy nem megfelelő partnereket fogtam ki, persze én is hibás vagyok, de ettől még ez az igazság, mert én odaadó voltam és ebből követelőzés és pénzéhesség lett :)
aki nagyon sikertelen az magában keresse a hibát és ne a lányokban :D
de komoly kapcsolathoz elég sok dologban kell passzolni, simán csak olyanoknál próbálkoztak akikkel nem passzoltak össze, ha egyáltalán próbálkoztak
24F
Nagyon sok igazság van abban, amit leírtál, én viszont kiegészíteném:
Vannak akik sikeresebbek a párkeresésben, vannak, akik kevésbé. Csak egy rövid példa:
A piacra reggel visznek almát. Kirakják a pultra, jönnek a vásárlók, természetesen mindenki a legszebbeket akarja megvenni. 1 óra múlva már a legszebbeket elvitték, délre már csak a kisebbek illetve a hibásabbak maradnak, sőt olyan is lesz, amit az eladó nap végére sem fog tudni eladni. Ekkor a vevőjelölt inkább hazamegy. Másnap a melóban szóba kerül a dolog, sokan nem fogják érteni, hogy miről beszél, mert ők reggel nagyon szép almát vettek, nem volt bennük egy rossz sem. Majd előjön az is, hogy ha neki az nem felel meg, akkor biztos válogatós, neki semmi nem jó, csak a tökéletes kellene. Holott nem is ugyanarról az almáról beszélnek.
Ugyanez van itt is. Ha elhiszed ha nem, vannak ilyen nők és természetesen ők azok, akik a példával élve legtovább a piacon maradnak. Amelyik vevő későn megy, jó eséllyel ilyenbe fut bele. Csak az almával ellentétben itt van esély arra, hogy a következő piaci napra "szebbé váljon", így valószínűleg őt is kiválasztja valaki. Persze ezzel nagyon sokan nem élnek.
5. :)
Ebből diplomázok hamarosan, de semmi baj. Nem kell ahhoz mindent tapasztalni, hogy az ember rájöjjön dolgokra.
Egyébként nem értem, miért kellene ebbe beletörődni, egyáltalán, miért hiszitek azt, hogy nem ti irányítjátok a saját életeteket. Csak megfelelő helyen kell kezdeni a probléma megoldását. Egyáltalán, tudni kell, hogy mi a probléma. És az elsősorban olyasvalami, ami rátok vár. Nem a világ problémája, nem a nőké (a nők is szívnak, nyugi), hanem azon kellene gondolkodni, "én mit tehetek"?
Egyáltalán nem vagytok tehetetlenek a helyzetben és ne mondjátok, hogy ti nem láttatok olyan embert boldog párkapcsolatban, akire ránézésre nem mondtátok volna meg, hogy (olyan) párja van. Csak ugye ha az ember mindent betud a genetikának, a sorsnak, a pénznek meg a másik nem hibájának, abból nem lesz változás. Holott lehetne. 30, 40 évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!