Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nincs hobbija, az nem kell a nőknek?
Egyszer netes társkeresőn írt egy pasas és hobbinak azt írta,hogy ismerkedés.Mondom,jó,de ahhoz kéne valami eljárós hobbi.Nagy nehezen kinyögte,hogy a szex a hobbija.Nekem ez pl. kiábrándító.
Az alvás az egy fiziológiás igény,nem hobbi.A hobbi egy szabadidős tevékenység,ami lehet bármi,de nem olyan dolog,ami a Maslow-piramis alján van.A hobbi a piramis csúcsán van,tehát az önmegvalósítás részén.
Általában nem, mert rövid úton unalmassá válik. Ha nincs semmiféle érdeklődésed, akkor nem lehet veled beszélgetni sem semmiről, nem kötöd le magad a mikor nem a pároddal vagy.
Kivétel, ha valami izgalmas munkád van, amit már-már hobbiként is tudsz kezelni.
Mi az az "asszonykodás"?...
Ha olyan a hobbid, ami az illetőnek nem tetszik, az sem lesz jobb.
Nem akkor kellesz a nőnek, ha "mész ide-oda". De az, ha otthon ülsz a gép előtt az nem értelmes és hasznos tevékenység. Az egyenlő azzal, hogy nincs célod, nem akarsz elérni többet, megelégszel azzal, hogy lustálkodsz. A lusta férfi udvarolni, szeretkezni is lusta, továbbá kb. semmi közös tevékenységre nem lehet rávenni. Ergo nem lehet vele minőségi időt eltölteni. Ez pedig rövidesen és egyenes úton vezet egy kapcsolat halálához. Borzasztó ingerszegény, amiben normális nő nem érzi jól magát hosszú távon. Tisztázzuk, átlagos nőkről beszélek. Átlagos, érett felnőtt nőkről, akiknek nem szórakozás, ha órákig bámulhatják a pasijukat kockulás közben.
Inspiráló ha a nő azt látja, hogy a férfinak vannak céljai, megy előre, van egy saját értékrendje, saját élete. Sokat elárul a pasi intelligenciájáról ha ez hiányzik.
Ötös voltam, le lehet pontozni de ez a véleményem.
Ne legyen hobbid rajtam meg a helyettem vegzett hazimunkan kivul.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!