Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az gáz lehet velem, hogy ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz lehet velem, hogy ez a véleményem a kondiról, és sosem fogom csinálni? Lányoknak a kigyúrt pasik jönnek be?

Figyelt kérdés

Sokáig csináltam a foci mellett, párhuzamosan a kettőt vagy csak az egyiket.

De úgy látom, hogy semmi értelme nincs egy ember életében.

Erő: akkor inkább küzdősport, azokat becsülöm és érdekelnek is, szeretnék valamit tanulni ha lesz lehetőségem rá.

Kinézet, csajozás: Valamiért a csajoknál nagyon jó, van olyan ismerősöm akinek borzasztó ronda feje van, nem is okos gyerek, de mindig összeszed ilyen forintos nőket a diszkókban, pedig szerintem semmi értéke nincs a gyereknek

Szerintem amúgy is túl "mű", ugye a nőknél is a természetes tetszik a fiúknak. Izomban is az a jó, ami pl munkával (favágás, vagy valami házimunka) ér el.

Egészség: Az a mennyiségű táplálékbevitel egészségtelen számomra, nagyon megterheli az emberi szervezetet, amúgy sem egészséges mindig sokat enni. Én híve vagyok a zöldségeknek, gyümölcsöknek, de húst is eszek mellette, tehát fő a változatosság. Akik meg edzenek állandóan csikre + rizs. Meg ezek a különböző turmixok...

Idő: Sokszor mondtam, hogy ha elérem ezt meg azt az életben akkor elkezdek újra edzeni, de igazából nem. Nem nincs rá időm, hanem fontosabb dolgokra van, bármikor szabaddá teszem a délutánom, estém, ha focimeccsem van, ha egy barátommal találkozok, vagy ha mondjuk egy családtag segítséget kér valamiben, nálam ezek az értékek.

Meg hát már azért 10 en X éve focizok, rengetek meccsről beszéltünk a haverokkal már, hogy akkor pl 2012 ben mik voltak.

De arról sosem tudnék beszélni: Hé haver te mennyivel nyomsz fekve? :D

Veszélyes: Sérv, meg minden baj lehet, ha az ember veszíti a határait.

De a nőknek mégsem az ilyen értékű férfiak kellenek.

Bár lehet hogy ez csak a fiatal lányokra igaz (szándékosan nem nőt írok) Mert ugye megnézik a srácot facebookon hány lájkja van, meg hogy úgy néz e ki mint a mai elvárt pasi ideál. Én lehet a múlt évszázadban maradtam még akkor ezek szerint.

24 F

2017. máj. 12. 15:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%

Osztom 17-es véleményét,lusta vagy de visszaigazolásokat keresel a saját tunyaságodra.

Amúgy ez egy f..szság,hogy aki kigyúrt nem lehet okos.

Hát tudod én hozok neked több példát:

-Volt eddzőm közgazdász diplomáját csinálja,beszél perfekten angolul és franciául is.

-Másik srác most megy MSc-re élelmiszermérnökire

-Cseperkáló Peti software engineering amcsi diplomája van,saját IT cége

-Csuhai Jani,sikeres miller vállalkozó több cége,koniterme,éttermei vannak

-Volt kollégám,akkora mint egy hegyomlás,villamosmérnök diplomája van,senior mérnökként dolgozik,mostmár külföldön,saját háza van,most váltott munkahelyet

- Másik volt kolléga szintén kisportolt,villamosmérnök hardverfejlesztő.

-Még egy volt kollégám,C++ fejlesztő,2m magas volt vagy 130kg most pucolta le magát 110-re,nem kicsit,és defíniált, BME mérnökinfó diplomája van.

-Egyik facebookos ismerősöm 2 diplomás,egy mérnöki plusz egy MBA ami külföldi,és nagyon jól néz ki,neki egy szexy nőt felszedni kb. két perc.

-Mondhtom magamat is,eléggé ki avgyok sportolva,bár sajnos msot fedettebb vagyok,most vagyok szálkásítási fázisban 12kg-t le kell dobjak zsírban,nyárra jól kell kinézni a diszkóba meg a strandra.

Most diplomázok proginfón,angolul tárgyalási szinten beszélek,németül tanulok,villamosmérnök MSc-t néztem ki utána meg egy MBA-t,és külföldi magas pozíciókat.

Itt dől meg az elméleted,szerintem te csak keresed a kifogásokat,de kellene a fullos punci.

Tudod nekem ahány ismerősöm van mind sikeres gazdag,és hatalmasak,BMW 5-6-7-es simán ott van,meg fullos puncik tömbkelege.

Igen ők fognak kelleni,ha megkaphatják a sikeres,gazdag,kigyúrt palit akkor vele fognak ágyba bűjni te meg rángathatod a gyíkot vagy nézhetsz egy elhízott nőt.

2017. máj. 21. 20:22
 22/22 A kérdező kommentje:

Hát ha nekem BMW-m meg mérnöki diplomám lenne lesz*rnám hogy nézek ki, amúgy is így van, de ha teli lennék pénzzel akkor ez hatványozottan így lenne.

Most ha én 130 kiló lennék hogy tudnék focizni

egyébként is nálam max 80 lenne a cél, most vagyok 68, de mikor tömegeltem is abbahagytam 73 nál mert nagyon zsírosodtam, annak meg mi értelme feljön 2 kg izom 10 kg zsír? :D

ja és szeretnék a kollégád lenni :D

2017. máj. 22. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!