Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz lehet velem, hogy ez a véleményem a kondiról, és sosem fogom csinálni? Lányoknak a kigyúrt pasik jönnek be?
Sokáig csináltam a foci mellett, párhuzamosan a kettőt vagy csak az egyiket.
De úgy látom, hogy semmi értelme nincs egy ember életében.
Erő: akkor inkább küzdősport, azokat becsülöm és érdekelnek is, szeretnék valamit tanulni ha lesz lehetőségem rá.
Kinézet, csajozás: Valamiért a csajoknál nagyon jó, van olyan ismerősöm akinek borzasztó ronda feje van, nem is okos gyerek, de mindig összeszed ilyen forintos nőket a diszkókban, pedig szerintem semmi értéke nincs a gyereknek
Szerintem amúgy is túl "mű", ugye a nőknél is a természetes tetszik a fiúknak. Izomban is az a jó, ami pl munkával (favágás, vagy valami házimunka) ér el.
Egészség: Az a mennyiségű táplálékbevitel egészségtelen számomra, nagyon megterheli az emberi szervezetet, amúgy sem egészséges mindig sokat enni. Én híve vagyok a zöldségeknek, gyümölcsöknek, de húst is eszek mellette, tehát fő a változatosság. Akik meg edzenek állandóan csikre + rizs. Meg ezek a különböző turmixok...
Idő: Sokszor mondtam, hogy ha elérem ezt meg azt az életben akkor elkezdek újra edzeni, de igazából nem. Nem nincs rá időm, hanem fontosabb dolgokra van, bármikor szabaddá teszem a délutánom, estém, ha focimeccsem van, ha egy barátommal találkozok, vagy ha mondjuk egy családtag segítséget kér valamiben, nálam ezek az értékek.
Meg hát már azért 10 en X éve focizok, rengetek meccsről beszéltünk a haverokkal már, hogy akkor pl 2012 ben mik voltak.
De arról sosem tudnék beszélni: Hé haver te mennyivel nyomsz fekve? :D
Veszélyes: Sérv, meg minden baj lehet, ha az ember veszíti a határait.
De a nőknek mégsem az ilyen értékű férfiak kellenek.
Bár lehet hogy ez csak a fiatal lányokra igaz (szándékosan nem nőt írok) Mert ugye megnézik a srácot facebookon hány lájkja van, meg hogy úgy néz e ki mint a mai elvárt pasi ideál. Én lehet a múlt évszázadban maradtam még akkor ezek szerint.
24 F
Testépítő kinézet amúgy sem reális a nagy többségnek. A testépítésben (vagy nevezzük inkább súlyzós edzésnek) azt szeretem, hogy az előnyösebb megjelenésen túl (izmosság + helyes testtartás - feltéve, hogy normálisan edzel és nyújtasz) növeli az energia- és a tesztoszteronszintet, megtanít küzdeni, célokat kitűzni és azokat elérni, áttörni korábbi gátakat, elviselni az átmeneti kudarcot, alázatosnak lenni stb.
A lényeg, hogy találd meg azt, amit szeretsz csinálni, legyen az súlyzós edzés, kettlebell, street workout, úszás, futás, küzdősport stb.
Ha hozzamkoltozol,beepittetek egy kandallot a konvektor helyere,h fat vaghass minden nap :D
Amugy meg bjj-re menj,az formaz igazan. Ezt latom a csoporttarsaimon. A kondi ertelmetlen onmagaban.
Az etkezeseddel is nagyjabol egyetertek. Bar en paleozok.
N
Ki nem szarja le?
Neked az a bajod, hogy ronda vagy, és nyomi. Ami a még nagyobb baj, hogy ezen változtatni sem akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!