Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kérdés a lányoknak! A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pariah kérdése:

Egy kérdés a lányoknak! A véleményem szerintetek igaz? 21/f

Figyelt kérdés

Az tűnt fel, hogy a fiatal "hímek" között egyre jobban elterjedt ez a hozzáállás, hogy is mondjam, hogy ne sértsek meg senkit... ömmm... kimondom, kereken: NYEGLE KIS B*ZIKká váltak és a legszörnyűbb, hogy ez a nőknek még tetszik is...

Ezek szerint, hogy a lányok, a nőies pasikat szeretik, elméletileg, mindannyian leszbikusoknak tekinthetők, mivel alap esetben, ugye egy heteroszexuális nőt, mindig mindig vonzza az erő, a temperamentum, mert, bármennyire is mondogatja, hogy " én tudom mit akarok", ez nem igaz, mert csak azt tudja, maximum, amire pillanatnyilag szüksége van. Ebből következik, hogy az ellenkező nem pillanatnyi fölényben lévő példányát fogja kiszemelni...

Szóval, Hölgyeim, ha nem vagytok leszbikusok, akkor, mi a véreres f@sz tetszik nektek azon, hogy egy srác, olyan mint egy kislány?

2012. jún. 2. 17:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

a nők a határozott férfiakat szeretik, az most hogy ugy nézel ki mint cristofel, olyan kis babuci hajad van, meg rozsaszin izompóló, attól még lehetsz határozott.

ugyanez igaz a harsány emos csontkollekcio fiukra, akiket feszül a gatya meg, de széles a hátuk...

2012. jún. 2. 17:37
 2/14 anonim ***** válasza:
De hülye vagy... :D Amúgy jogos!
2012. jún. 2. 17:37
 3/14 anonim ***** válasza:
51%

de most mit értesz ezalatt? na idefigyelj. divatos cuccokban járok,mindössze 65 kiló vagyok,szálkás alkatom van,nem vagyok kopasz kö@ög ,zselézem a hajam és oldalra fésülöm ,elvileg helyes vagyok mert állandóan ezzel zaklatnak de mégis bármikor beverném bárki orrát :) SENKITŐL SEM FÉLEK :) ennyi :) maradjunk már annyiban,hogy azért mert valakinek JÓL ÁLL VALAMI és egy 180centis férfinak viszont NEM biztos,azért mi ne legyünk már elsodorva a bu@ik felé :)és igen speciel akiknek én bejök azért jövök be,mert állítólagosan nem csak jól nézek ki,hanem elég határozott vagyok és ha kell oda is állok nem csak a szám nagy ennyi tesómm bye

23/F

2012. jún. 2. 17:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Na várjatok, itt nem az öltözködési stílusról volt szó, hanem a szellemi hozzáállásról... Ne tévesszük össze a kettőt!
2012. jún. 2. 17:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát szerencsére én pont kivétel vagyok. Nekem az átlagos nem túl kigyurt de izmos pasi jön be. A csőgatyák meg vézna karok,lábak nem jönnek be.Csak sajna manapság az ilyen fajta fiúk meg csak az ágybabújásra mennek így szerintem a szerelemre vágyó lányok maradnak a nyomiknál. Fogalmam sincs csak egy ötlet. Én inkább vagyok egyedülálló mint h kishugomnak nézzék a pasim, de aztán az is lehet hogy ez egy csúnya előítélet mindkettőnk részéről. :) 16L
2012. jún. 2. 17:43
 6/14 anonim ***** válasza:
Te most komolyan azon vagy kiakadva, hogy a tiniknek bejönnek a focista stílusú fiúk? Mi a francot érdekel az téged? Fura, de én 19-20 év fölött nem találkoztam, akiknek ez jött volna be, pedig van vagy 300 csoporttársam. Az ilyen értelmetlen kérdések sokkal jobban idegesítenek...
2012. jún. 2. 17:46
 7/14 A kérdező kommentje:
Ha zavarnak az értelmetlen kérdések, rossz helyen vagy... Egyébként pedig ez egy pszichológiai- jellegű kérdés, amire érdekel, ki, mit válaszol...
2012. jún. 2. 17:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi ez az általánosítás megint? Nekem például nem tetszenek. Nem tudom mit kell így pattogni, ha van egy rossz élményed. Menj el pszichológushoz, vagy kérd meg a haverodat, hogy kiöntsd neki a lelkedet.
2012. jún. 2. 18:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, lassan összekeverednek a nemek. Ez van.
2012. jún. 2. 18:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem neked jönnek be az ilyen csajok akik erre a tipusra buknak, és te nem vagy ilyen ezért ez irritál téged! Én speciel utálom a nyálas mitugrászokat föleg ha még ugyis öltöznek , szerintem egy férfi legyen férfi öltözzön és viselkedjen ugy legyen kemény és ne sirjon azon hogy például jaj a hajam pedig most vasaltam fuj már .. Akinek ilyen pasi tetszik az azért vonzdik az ilyenhez mert ő is ilyen vagyis hasonlóak hiszen egyik a haja miatt nyavajog a másik a körme miatt akár egymás haját is vasalhatják vagy nem tudom de szerintem a hasonloság az oka mindenképpen
2012. jún. 2. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!